Ne zıçmış be!

mygokhan

Daimi Üye
Eski doblo'ya zıçan bir uçan dinazor sanırım 😀

GetAttachmenctaspx.jpg

GetAttachment1aspx.jpg

GetAttachmentaspx.jpg

Hani derler ya yemiş yemiş zıçmamış işte o muhabbet olmuş senin arabaya.😀😀 Ama bu bişeye işarette olabilir.Milli piyango al istersen.

yunuscetin tarafından yazılan metin:
Hani derler ya yemiş yemiş zıçmamış işte o muhabbet olmuş senin arabaya.😀😀 Ama bu bişeye işarette olabilir.Milli piyango al istersen.

Eski arabaya olmuştu bu 😀 Aylar oldu bu olalı 😀 Ama baksana piyango vurmuş olacakki arabam yenilendi 😀

mygokhan tarafından yazılan metin:
yunuscetin tarafından yazılan metin:

Eski arabaya olmuştu bu 😀 Aylar oldu bu olalı 😀 Ama baksana piyango vurmuş olacakki arabam yenilendi 😀
😀

yani Allahtan arabaya gelmiş kafaya felan gelse bayıltır herhalde 😀

😀*secret*
bizim arabayda yapıyolar çok kızıyorum acaba böyle bişey olsa bizim arabaya düşünemiyorum kuşların arabayı pisletmesini hiç sevmiyorum

Böyle kuş pislikleri asitten beterdir..Aman ha diyeyim 2 günden fazla boyanın üzerinde durmasına izin vermeyin..Boya koruma olsa dahi en fazla 3-4 güne verniği eritir 😉

Mubarek kuş değil sanki kimyasal silah 😀

Chirmicty tarafından yazılan metin:
Mubarek kuş değil sanki kimyasal silah 😀
😀 😀

çok kötü bişey kuş pisliği boyayı yakıyor gerçi düzenli cila yapınca sorun olmuyor ama bende her gördüğümde anında temizliyorum kuruyunca çok uğraştırıyor bunların k----na bez bağlamak lazım😀

doblo vip premio tarafından yazılan metin:
çok kötü bişey kuş pisliği boyayı yakıyor gerçi düzenli cila yapınca sorun olmuyor ama bende her gördüğümde anında temizliyorum kuruyunca çok uğraştırıyor bunların k----na bez bağlamak lazım😀
bide kurudu kaldımı kaportayı çizme ihtimali var ama bununda kolayı var suyu döküyosun birz bekleyip öyle siliyorsun...

evet yumuşattıktan sonrası kolay ben her ay cila yaptığım için suyu tuttuğumda akıp gidiyor ama tabi kurumadan kuruyunca çok dikkatli temizlemek gerekli

doblo vip premio tarafından yazılan metin:
evet yumuşattıktan sonrası kolay ben her ay cila yaptığım için suyu tuttuğumda akıp gidiyor ama tabi kurumadan kuruyunca çok dikkatli temizlemek gerekli
aynen *tup*

Uleeeeeen benim arabama oyle zicsa....o kusu yakalar gotunu keserim alimallah.....

bakiergul tarafından yazılan metin:
Uleeeeeen benim arabama oyle zicsa....o kusu yakalar gotunu keserim alimallah.....
*hilarious**hilarious* 😀 😀 😀

Back