Ne kadar vergi ödüyorsunuz

2011 MODEL - TOFAS-FIAT - MY FIORINO COMBI 1.3 M.JET (75) EMOTION ARACIM İÇİN MTV İLK TAKSİT TUTARI 428 TL ÖDEDİM.

2020 MTV 1 TAKSİT 479 TL. ÖDEDİM,DÜŞMESİ GEREKİYORKEN ARTIŞ OLUYOR NEDEN,NE ZAMAN DÜŞER,AYRICA TRAFİK SİGORTASI İÇİN ANCAK 3.NCÜ SENENİN SONUNDA MI İNDİRİM OLACAKTIR?

2020 MTV 1 TAKSİT 479 TL. ÖDEDİM,DÜŞMESİ GEREKİYORKEN ARTIŞ OLUYOR NEDEN,NE ZAMAN DÜŞER,AYRICA TRAFİK SİGORTASI İÇİN ANCAK 3.NCÜ SENENİN SONUNDA MI İNDİRİM OLACAKTIR?
Aracınız kaç model

2018 model icin1. Taksit 800 TL birseydi benim

Unutmuş olduğum MTV yi bugün ödedim 2004 Doblo Cargo 1.2 var taksit de yapamadım 285 + 1.67 faiz ile tek çekim ödedim. Gözlerim yaşlı..

Unutmuş olduğum MTV yi bugün ödedim 2004 Doblo Cargo 1.2 var taksit de yapamadım 285 + 1.67 faiz ile tek çekim ödedim. Gözlerim yaşlı..

Bunada şükür.. 2005 1.9 busene 479 oldu sukrediyoz.. geçen seneler de 2 sene once 598 gecen sene 685 mi neydi 🙂 vatan sagolsun

2008 1.9 Multijet 786 * 2 TL malesef 6 aylık 786 ödüyorum
Aynı zamanda Caddy ile arasında motor farkıda olsa ruhsatta bir kısmı kapalı kasa diye geçiyor yani arka camlar acılmıyor ama velakin bizim bu tarz modellerde arka cam açılabildiği için fazla

Aynı zamanda Caddy ile arasında motor farkıda olsa ruhsatta bir kısmı kapalı kasa diye geçiyor yani arka camlar acılmıyor ama velakin bizim bu tarz modellerde arka cam açılabildiği için fazla

Allah kolaylık versin bende 2 sene öyle ödedim. Şimdilerde düştü yaştan. Napcaz seviyoz 🙂)) ödüyoz..

Jtd

Fiatın 1.9 lar 1910 yazdığı için fazla ödüyor maalesef.

Son düzenleme:
Fiatın 1.9 lar 1910 yazdığı için fazla ödüyor maalesef.
Tam olarak emin olmamakla birlikte bir zamanlar eşime Mitsubishi Colt ve Suzuki Jimny’i bayağı araştırmıştım onlarda da bu sorun var. Donanımhaber.com’da herkesin söylediği şey, vergi dairesine gidip dilekçe verdiğinizde bir alt dilimden ödendiğini okumuştum bir araştırın isterseniz. Mesela iki araçta 1.3 diye geçiyor ama Mitsubishi 1332 cc Suzuki’de 1328 cc bunlara vergi dairelerinde işlem yapılıyor mu?

Tam olarak emin olmamakla birlikte bir zamanlar eşime Mitsubishi Colt ve Suzuki Jimny’i bayağı araştırmıştım onlarda da bu sorun var. Donanımhaber.com’da herkesin söylediği şey, vergi dairesine gidip dilekçe verdiğinizde bir alt dilimden ödendiğini okumuştum bir araştırın isterseniz. Mesela iki araçta 1.3 diye geçiyor ama Mitsubishi 1332 cc Suzuki’de 1328 cc bunlara vergi dairelerinde işlem yapılıyor mu?

Bizim araç ların 1.sıkıntısı panelvan ve kamyonet arasında sıkışıp kalması. 2. De 1910 cc. Çözümü yok

Otomobillerde oluyor dediğiniz kasko değerine göre bir alt sınıftan verebiliyor ama kamyonetlerde geçerli değil.

11 cc için bu zulüm reva mı 😆

Bugün itibari ile 837,5 tl borçluyuz ilk 6 ay için 🙁

11 cc için bu zulüm reva mı 😆

Bugün itibari ile 837,5 tl borçluyuz ilk 6 ay için 🙁
Maalesef. 11 cc başa belâ hangi akla hizmet yaptılarsa.

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim sayenizde yeni bir şey daha öğrenmiş oldum. Peki o zaman Fiat’ın son çıkarttığı motorda da durum aynı, besbelli vatandaş sıkıntı yaşayacak ya da uğraşacak 1.3 benzinli motor 1332 cc

Back