Navimedia Fiat Oto Multimedia Sistemleri

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Olur usta teşekkürler bugün ücret havalesini gerçekleştirdik kargoya verdiler sanırım bugün serdar abi görüşücekti geldiğinde bursada gidip montajını yaptırıcaz

hayırlı olsun.taktırınca fotoları bekleriz.

Teşekkürler aklımda yapılacaklar listesini oluşturdum yaptırdıkça yeni halini fotolarını ekliycem

keşke d2 içinde bi çözüm üretebilseniz.

Bende düşünüyorum multimedya D3 için.

ne kadara aldın kardesim fiyatını soylermisin bende duşuyorum ama denizli taktıracak yer sorun.

Teşekkürler arkadaşlar uzun zamandır istiyorduk sonunda alışverişi yaptık sağolsun @serdarengin abi ve @kardelenkurt abi ilgilendi görüştü ettiler en son serdar abi halletti işi almak istiyorsan onunla görüş her ildede varmış galiba montaj yerleri bizde bursadaki yerlerine gidip halledicez multimedya ve ses sistemini bağlatmaya

@zencireis
dostum bir faydamız olduysa ne mutlu bize.güle güle kullanın.başka almak isteyen olursa 0532 169 23 21 cep numaram gerekli bağlantıyı kurabilirim..tanıtım videosunu da atayım size;

buradan genel bilgi alabilirsiniz..

Arkadaşlar multimedyayi taktırdık ses sistemimizide bağlattık yakında video ve fotoğrafları yükleyeceğim

@zencireis
hayırlı olsun arayacam arayacam unutuyorum...

@zencireis hayırlı olsun güle güle kullan resimleri ve görüşlerini bekliyoruz

arkadaşlar bu ürünün ankarada bayileri varmı acaba

arkadaşlar bende yeni aldım bu cihazı üzerinde dont panik diye bir navigasyon programı ile geldi bunun yerine igo yüklemek istiyorum elinde olan varsa link atarmısnız

@yklbzrk
ben igo8 kullanıyorum işine yararsa yarın sana göndereyim

tamam ozaman yarın bilgisayar başına geçince upload ederim..

Ürünün USB ve SD kart girişleri nerede? İnceleme videosu çeken arkadaşa teşekkürler fakat bu fiyata satılan bir ürün için ürün satışını yapan firmanın verdiği bilgiler, fotoğraflar ve videolar biraz yetersiz değil mi? Bir de TeamDoblo için verilen fiyat nedir?

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back