Napsam Ne Etsem Kafam Çorba Gibi

Nabayım

• Git

• Gitme

• Toplam katılım
    7

minibuscu59

Onursal Üye
Adı
Barış KUŞKU
Kan Grubu
B RH -
Meslek
Şoför
Modeli
Araç Yılı
2009
Renk
Metalik Giri (Linea)
Nabiyonuz beya kara batak gibi bir görünüp kutup ayısı gibi 6 ay gözükmüyorum neyse tekrar burdayım
ufak bir sorunum var biliyosunuzki benim askerlik tecilliydi tecili bozdurdum ama evdekilere kendim bozdurduğumu söylemedim şimdi tekrar tecil etsem mi ki ederler mi oda ayrı bir soru çünkü kendim dilekçi verdim hem okuyop gitmek istiyorum ama hala aöfte öğrenci gözüküyorum neyse tekrar tecil ettirsem ayrıcı tecil hakkım varmı muayene olduktan sonra tecil hakkı mi gitsem mi lütfen yardımcı olurmusunuz lütfen bir fikir verin

@Serhat ULU
şubeye sorucağım ama ben gitmek istiyorum ama evdekiler istemiyor ne yapsam ne etsem uyku uyuyamıyorum

@minibuscu59
eninde sonunda yapacaksın kardeşim kendini işlerini hazır hissediyorsan biran önce git kurtul

aöf kaçınsı sene bitirmene az kaldı ise bekle tabiki

@kardelenkurt
abi aöfte evdekilerin zoru onlar oku bitirirsin dedi 2 yıldır hala 1 sınıf biliyorsun ben zaten şoförlük yapıyorum murat abi onlar bir şey olmasından korkuyorlar ama çok engel abi önümde bu akşam sizin sayenizde kararımı verip uygulayacağım

@minibuscu59
yaş erken daha bitir öyle git istersen ha evlilik varsa hemen git gel ya da aöf asıl bitiremem dersen bence git yap askerliğni herşey olacağına varır kardeşim

@kardelenkurt
çok sağol abi ölüm gelicekse zaten koca gün yollardayım girer bir tırın altına ölürüm gideceğim tekrar tecil ettirmeyeceğim hem forumdakiler rahat uyusun biraz biz askere gidelim 🙂

@minibuscu59
Allah c.c. korusun askerimizi polisimiz..ama durum ortada her yerde çatışma var. Elbet bitecek köpekler.

Tercih konusunda ailenin görüşleri önemli bence bunu da iyi düşün

yapıp gelince iş durumu evlilik durumu
gitmezsen yaş ilerleyecek he engel gibi duracak ne bileyim gece yat
gitmezsen ne kaybedeirm ne kazanırım gidersem ne olur rotanı çiz

ben herşeyi zamanında yapan tiplerdeniz günü gelince giderim yaparım nasıl olsa olacak bu iş

Bende bu yıl tecili bozmustum. Sonra is için tekrar tecil ettirmem gerekti Aöfde kayıt yenilememe rağmen okuma hakkim olduğu için tecil ettiler. Burda karar senin gidim bi an önce bitsin diyorsan git ama AÖF e çalışırım kısa dönem giderim diyorsan o ayri yas ilerledikce daha da zor olmaya başlıyor

başakanım her türk asker doğar şimdiden hayırlı teskerelerin olsun.

Öncelikle eğitim diye düşünüyorum çok şükür asker sıkıntımız yok ülke olarak

Askerlik bas göz üstüne elbet.Ama bitiririm ve evlilik,sürekli kaçan is imkânları gibi derdin yoksa bitir öyle git.Ha yok boyle derdim ben bu okulu bitiremem zaten ise her gece uyumadan önce aklina vİzir vizir girip dolaşacak bir düşünceden ne zaman kurtulan ne kadar erken gitsem o kadar iyi.Son olarak ben olsam yerine inat eder okulu bitirir sonra giderdim.Gerçekten askerde zaman geçirmek çok zor.12 ay nireee,5 buçuk ay nireee.

@uqur.34
yok be usta okumaktan nefret ediyorum 2 yıldır kayıtlıyım bir kere sınava bile girmedim
@volkan guney
abi çok sağol yazdığın için ama sıkıntı ben okumaktan nefret eden bir adamımım mesleğim şoförlük benim o yüzden sizden fikir istedim
@sukru56
sanırım gideceğim abi okuldan nefret eden biri olarak sınavlara bile girmemişim

askerlik her zaman ayak bağı olur bir an önce aradan cıkarmakta fayda var tabi bunu ailenin rızasını alarak yaparsan cok daha iyi olur.

İlerki zamanda pişman olmamak için okumanı tavsiye ederim zira pişman olan çok insan görüyoruz

Keşke okulunu bitirip öyle askere gitsen ama 2 yılda hiç bir sınava girmemişsin dost acı söyler sende okuyacak göz yok.Biran evvel askerliğini yap bence önün açılsın. Yinede son karar senin.

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim tecil ettirmedim şube en geç ağustosta askersin dediler en büyük asker sizin asker

@minibuscu59
Hayırlısı olsun kardeşim dualarımız herdaim seninle

sağol volkan abicim

Back