protest60
Aktif Üye
Doblo- Kayıt
- 27 Şubat 2020
- Adı
- Yusuf
- Kan Grubu
- A RH -
- Aracınız
- Doblo
- Modeli
- Elegance
- Motor
- 1.3 Multijet
- Araç Yılı
- 2014
- Renk
- LAL KIRMIZI
2014 aracıma daha önce Nevfron 626 multimedya cihazı almıştım.Bağlantı sonrası yakıt göstergem 0 olarak gösterdiği için cihazı iada etttim.Dün Raymos 6502 GPS cihaz aldım.Bağlantıda sadece + - bağlantısında işlem yapıldı ve aracın beyniyle ilgili herhangi bir problem çıkmadı ama cihaz yerine tam oturmadı.Bağlantıyı yapan usta çok yoğun olduğu için ''Tamam bırak ben keser biçer yerine yerleştiririm''dedim...Cihazı yerine bugün gündüz yerleştireceğim....Sanırım foto paylaşırım...
Cihaz android olmadığı halde hoşuma gittii.çok hızlı bir cihaz...Geri görüş kamerası gündüz güzeldi gece denemedim...Navigasyon kendi kartında yüklü olan çalışmadı ama elimde bulunan ''igo8 premio''yazılımının çözünülürlük ayarlarını değiştirerek çalıştırdım.
Cihazı 1100 TL'ye aldım.150 TL montaj için verdim.
Cihaz android olmadığı halde hoşuma gittii.çok hızlı bir cihaz...Geri görüş kamerası gündüz güzeldi gece denemedim...Navigasyon kendi kartında yüklü olan çalışmadı ama elimde bulunan ''igo8 premio''yazılımının çözünülürlük ayarlarını değiştirerek çalıştırdım.
Cihazı 1100 TL'ye aldım.150 TL montaj için verdim.