MUAYENE KIŞ LASTİĞİ

doblo vip premio

İcra Kurulu Üyesi
Yetkili Kişi
Yönetici
Adı
OĞUZ
Kan Grubu
A RH +
Araç Yılı
2015
Renk
BRONZ KAHVE
bizim doblonun aralık muayene si var aralık 1 de kış lastiği takmak zorunlu olacak kış lastiği isterler mi kışın palioda kış lastiği var diye dobloya almadık sizce sorun olur mu

ticarilere zorunlu.hususilere gelmedi daha zorunluluk.

Kışın muaneye girenlere mi bu zorunluk. Biz kabak lastiklerle girmiştik.

ben de merak ediyorum aralık ta muayenem var

Sanırsam, Ticarilerde Sadece çekerlere zorunlu oldu, İleri zamanlarda Bineklere ve çeker dışı olan lastiklere de gelecek bu zorunluluk. Belki Kış lastikleri ucuzlar..

Aralık ayı için birşey diyemiyeceğim tabii, ancak ben de zorunlu diye biliyorum. Cumartesi günü gittim, herzamanki klasik far ayarları haricinde bir sorun çıkmadı çok şükür 🙂

bizde dün soktum muayeneye.. far ve sis ayarları bozuk demişler..

onların kendi ayarı bozuk bence.😀

kış lastiği binek ticari herkese zorunlu fakat muayneyi merak ediyordum bugün biraz araştırdım sorun olmazmış

kış lastiği binek ticari herkese zorunlu fakat muayneyi merak ediyordum bugün biraz araştırdım sorun olmazmış

herkese zorunluluk yok henüz oğuz.yanlış olmasın.

arkadaşlar muayene hakkında değil ama kış lastiği olarak 2 tane baktığım kış lastik var
195 60 16 Lassa snoways ===> 245 tl
205 55 16 continental contack ====> 235 tl

sizce hangisini tercih etmeliyim yada daha iyi bir tavsiyeniz var mı?

205 ile 195 arasında ne gibi eksiler ve artılar olur tam bilmiyorum ama 205 tutunma acısından mantıklı geliyor

yaz lastiği kalın yanak olarak uygundur ama kış lastiğinde aynı şey pek geçerli değil. kış lastiğini fazla kalın almayın ne kadar sürtünme = o kadar az kayma

benimde ayın 16 sında muayene var kış lastiği takmam gerekirmi orjinal lastikler var üzerinde

yaz lastiği kalın yanak olarak uygundur ama kış lastiğinde aynı şey pek geçerli değil. kış lastiğini fazla kalın almayın ne kadar sürtünme = o kadar az kayma

tavsiye ve bilgi için teşekkürler

bencede kış lastiği ince olması daha avantajlı d3 dobloya kş lastiği şart

mehmet abi ben herkese zorunlu diye biliyorum

Back