mp3 çalarda mute tuşu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan geremy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

geremy

Onursal Kurucu
doblomdaki orjinal mp3 çaların radyosu açık iken mute tuşuna basarsam kendi kendine arama yapıyor bazen.bu neden oluyor arkadaşlar.

Bende değiştirmeden önce birsüre kullandım ama bende öyle bir sorun olmadı.o teypten en iyi servis veya işini iyi yapan bir elektronikçi anlar bilmeyen biri kurcalarsa daha kötü sonuçlar doğurabilir en azından şimdi çalışıyor 🙂.ama sana tavsiyem bian önce kurtul ondan 🙂

her zaman yapmadığı için önemsemedim.
servise göstersem daha fena yapma ihtimalleri var.

servise gösterme anlamazlar.iyi bir oto teypçi bul!ama ihtimal olarak intro on ayarlanmıştır ondan yapıyordur.

bu gün başıma geldi...2006 doblo orjinal cihazda cd den radyoya geçtim..bir baktım scan yazıyor armaya başlamış...galiba arıza gösterecek...

RAPTOR tarafından yazılan metin:
mteyp menusune gir,intro yu kapat (OFF)

yardımın için teşekkürler.

bu intro ne işe yarıyor.
birde her zaman yapmıyor.

intro arasıra radyo yayınlarını kısa süreli beklemelerle (10-20 sn) turlar.bu durum cd/mp3 dinlediğiniz zamanlarda da intro açıksa tekerrür eder.

RAPTOR tarafından yazılan metin:
intro arasıra radyo yayınlarını kısa süreli beklemelerle (10-20 sn) turlar.bu durum cd/mp3 dinlediğiniz zamanlarda da intro açıksa tekerrür eder.

*clap*

Traffic İnformation Fonksiyonu (trafik bilgileri)

Eğer TA fonksiyonu Radyo harici bir ses kaynağı ile devreye alınırsa (CD, MP3, Telefon veya ses kapalı/Bekletme) radyo otomatik olarak arama yapacaktır ve bu yüzden radyo tekrar devreye alındığında frekans önceden ayalandığından farklı bir değerde olabilecektir.

Chirmicty tarafından yazılan metin:

Eğer TA fonksiyonu Radyo harici bir ses kaynağı ile devreye alınırsa (CD, MP3, Telefon veya ses kapalı/Bekletme) radyo otomatik olarak arama yapacaktır ve bu yüzden radyo tekrar devreye alındığında frekans önceden ayalandığından farklı bir değerde olabilecektir.

*clap*

Chirmicty tarafından yazılan metin:

bilgi için teşekkürler...

Back