MOTUL YAĞ VE BAKIM FİYATLARI

onur652

Azimli Üye
Adı
onur
Kan Grubu
AB RH +
Modeli
Araç Yılı
2012
Renk
beyaz
MERHABA ARKADAŞLAR MOTUL YAĞIN ŞU SIRA ÇOKCA ADINI DUYMAYA BAŞLAYINCA FİYAT ARAŞTIRMASI YAPMAYA BAŞLADIM , DİSTİBÜTÖR İLE BAĞLANTIYA GEÇTİM KARTAL CİVARI 2 YER OLDUGUNU ÖĞRENDİM VE SATICIYLA İRTİBATA GEÇTİM.
UZUN KONUŞMALAR SONUNDA YAĞIN KALİTESİNDEN BAHSETTİ HER SATICI GİBİ 🙂
DOBLO KLÜBÜ ÜYESİ OLDUĞUMU VE CEVREMDEKİ ARKADAŞLARI ORGANİZE EDEBİLİRSEM SİZDEN ALMAK İSTEYENLERE NE GİBİ BİR İNDİRİMİNİZ OLUR DEDİM.

8100 X-CLEAN 5W-40 YAĞ İÇİN 5 LİTRE FİYATLARI : 200 TL
8100 X-CESS 5W-40 YAĞ İÇİN 5 LİTRE FİYATLARI : 180 TL
FİYATLARI ÜZERİNDEN %10 İSKONTO UYGULAYACAGINI YANI 20TL GİBİ BİR İNDİRİM YAPACAGINI SÖYLEDİ.
NOT: 4 LİTRELİK ÜRÜNLER SUAN ELİNDE YOKMUŞ FAKAT BEN ANA DİSTİRÜBÜTÖRE BÖLGE SATICISI NUMARASINI ALDIM SORDUGUMDA ONLAR 145TL DEDİLER.
BU BAYİ NE DER BİLEMEM YÜZYÜZE SORMAK LAZIM. YAĞ DEĞİŞİMİ YAPMIYOR SADECE SATIŞ . ALPER BEY 0533 143 86 54

BİRDE YAĞ DEĞİŞİMİ YAPAN BAYİ VAR KARALAR OTO ( 0216-353 39 55) KARTAL OTO SANAYİDE ORADAN ALDIĞIM FİYAT
4 LİTRE 8100 X-CESS 5W-40 MOTUL YAĞ VE MAZOT FLİTRESİ DEĞİŞİMİ İŞÇİLİK DAHİL 165 TL BİLGİNİZE.

AYRIYETTEN KOMPLE YAĞ- YAĞ FİLTRESİ-YAKIT FİLTRESİ -POLEN FİLTRESİ-HAVA FİLTRESİ -GEĞİŞİMİ İÇİN FİYAT 300 TL BİLGİNİZE

ÜRÜNLERİ DIŞARIDAN KENDİM ALSAM DAHAMI UZUZA GELİR BİLMİYORUM UMARIM ARKADAŞLARA FAYDASI OLUR.

Motul kaliteli bir yağdır güvenle kullanılabilir. Servisin koyduğu opar yağdan kat ve kat kalitelidir hatta. Selenia yağ bulamayanlar motul alabilir.

Gayretin ve ilgin için teşekkür ederim.

Rica ederim umarım herkese faydalı bilgiler sağlayabiliriz.

güncel o kadar araştırma yaptık yani 🙂

(link)

emeğinize sağlık lakin ana bayiinin verdiği fiyat ve internet sitelerindeki fiyat. onlar baya uçmuşlar.

@ademozkaragul
Satıcısı hepsiburada orijinal yağdır bu.

aracım 1.9 jtd 10/40 yerine 5/30 koysam ne olur sıkıntı olur mu motul u bende denemek istiyorum.

@YASİNAÇIKYER
10/40'lik araca 5/30 ince kaçar yağ yakar.

Evet yazdıktan sonra motul un sitesinden baktım 5/40 çıkıyor tam sentetik

selenia 100 yıla yakındır fiat için yağ üretiyor motul ise motor sporlarında kendini kanıtlamış firma eğer yüklü yazılımlı intercooler hybrit turbolu bir aracınız yoksa orjinal yağ kullanın derim 🙂

#teamdoblodenizli den İyi akşamlar. Motul yağ aslında ESTER baz yağı dediğimiz bir baz yağı teknolojisi ile üretildiği için çok yüksek sıcaklıklarda ve yüksek basınçlarda yağ viskozitesini yada kendini bozmuyor. Bu sebeple yarış arabalarında ve yarış motorlarında tercih edilir. Ayrıca ester baz yağ, yağ teknolojisinde en az buharlaşan yağ olduğu için çok az eksilme yapar. Bu sebeple kaliteli bir yağ ve uzun süreli bir araba kullanacaksanız tercih edin derim...

Ben burada yazılanlara bakip geçen hafta aracıma motul yağ koydurdum. Hatta bir arkadaş şehir dışı yakiy tüketiminin azaldığından bahsetmiş.
Ben şimdilik pek bir değişiklik göremedim. Bakalım, zamanla daha iyi anlaşılır.

Slenia kuklaniyorum bi sikinti yok 80 tl ye almistim 3.2 litrelik olani

@Alp.Onurr75
BEN BU HAFTA YAGINI DEĞİŞTİRİDİM AYNI YAĞI 100 TL YE ALDIM COK FARK ETMİŞ

Back