motorum yağ yakıyor

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.

CaNkAlYa

Yeni Üye
arkadaşlar abiler benim 2004 model bir doblom var ve motor yağ yakıyo ama motor sadece soğukken bide zorlayınca duman atıyo duman siyah değil maviye yakın bir renkte tamirciye götürtüm yağ değişimi yaptı seni epey götürür dedi ama sadece 3hafta götürdü sonra tekrar yağ eksildi acaba bor power kullansam yağ yakma sorununu giderir mi yoksa motor tamiri mi yapmalıyım acaba motor tamiri kaça patlar

Lütfen kendinizi tanışma bölümünde tanıtınız...Aksi taktirde sorularınıza cevap verilmeyecektir......

arkadaşlar bu konuda fikri olanlar yardımcı olursa sevinirim yağ yakma sorunu benim arabadada var hatta egsoz gazından dahi yağ kokusu geliyor yağ yakma sebebi nedir motor rektefiyelikmi olmuş demektir

arkadaşlar abiler benim 2004 model bir doblom var ve motor yağ yakıyo ama motor sadece soğukken bide zorlayınca duman atıyo duman siyah değil maviye yakın bir renkte tamirciye götürtüm yağ değişimi yaptı seni epey götürür dedi ama sadece 3hafta götürdü sonra tekrar yağ eksildi acaba bor power kullansam yağ yakma sorununu giderir mi yoksa motor tamiri mi yapmalıyım acaba motor tamiri kaça patlar

arkadaşım motor mavi duman atıyorsa yağ yakıyor demektir...borpower yağ katkısı bu sorununuzu bir süre için kamufle edebilir.ancak sonuçta motorun er yada geç rektefe olması gerekmektedir.

evet motora rektefiye olması gerekmemktedir motorun contası falan arızalıdır motor suyunada yağ karışabilir yani motor bitmiş demktir ve yiniden yapılması gerekmektedir

arkadaşlar bu konuda fikri olanlar yardımcı olursa sevinirim yağ yakma sorunu benim arabadada var hatta egsoz gazından dahi yağ kokusu geliyor yağ yakma sebebi nedir motor rektefiyelikmi olmuş demektir

her yağ yakan aracın motoru bitmiş demek doğru olmaz...segman hatalarından,subap arızalarından,bazen turbo problemlerinden dolayı yağ yakma görülebilir.en kesin sonuç motor söküldüğünde ortaya çıkar.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back