vural tarafından yazılan metin:
Aracım daha 4 haftalık. kmsi 2000 de motordan çok fazlada olmasa viii sesi geliyor sizce neden olabilir acaba
aracınızın garantisi halen devam ediyorken biran önce servise gidin...*tup*vural tarafından yazılan metin:
Aracım daha 4 haftalık. kmsi 2000 de motordan çok fazlada olmasa viii sesi geliyor sizce neden olabilir acaba
zincir sesi gitmiş yani.aracın bogulması sente ayarının biraz olsun kaymasından kaynaklanabilir.onun dışında motordan sonra çekişi etkileyen baskı balatanın durumuna bakmak lazımB_MOOSTY tarafından yazılan metin:
benım aracın ZINCIRINI değiştirdim, yeni yağ olarak ta 5 30w koydular..
motordan eskiden gelen saat gibi tıkır tıkır ses gitti- garip bir boğulma lokurtu - eski peugeotlar gibi motor sesi gelio. ama aynı performans devam ediyor..?
motor mu bitti acaba..
B_MOOSTY tarafından yazılan metin:
motordan eskiden gelen saat gibi tıkır tıkır ses gitti- garip bir boğulma lokurtu - eski peugeotlar gibi motor sesi gelio. ama aynı performans devam ediyor..?
motor mu bitti acaba..
üSTAD üyelik tarihime bak... o tarihteki tanışma notlarına bak.. ben kendimi oralarda çok kere tanıtmışımdır.RAPTOR tarafından yazılan metin:
B_MOOSTY tarafından yazılan metin:
motor mu bitti acaba..
lütfen Tanışma bölümünde kendinizi tanıtınız...kendini tanıtmayan üyelerin mesajları cevaplanmayacaktır.
lütfen ilgili konu altında yeni başlık açarak sorununuzu bildiriniz...aynı başlık altında birden fazla kişinin farklı soruları cevaplanmamaktadır.