motordan gelen ses ve servis

erkan614

Yeni Üye
İyi günler,
2012 1.6 105 elegance maxi vardı benim. 3 hafta önce ankara istanbul yolunda 190-200 le gelirken bi pat diye bises sonra tangır tangır yavaşlarım durdum aracın sağına soluna baktım 1 gönsonra serviste lifte kaldırıp altına baktım hiç bi eksik yok.
sonrasında araçtan motor yüke bindiğinde inceden şık şık şık diye ses gelmeye başladı hani eski şahinlerde sübap ssi vardırya onun gibi.
tekrara servise götürdüm dinlediler ve üç gündür. serviste önce pompa enjektor kısmını kontrol ettiler sorun yokmuş şimdide motor kapağını söktüler sübapları inceliyorlar.
daha önce böyle bi arıza ile karşılaşan varmı?

birde 3 gündür serviste sanırım daha da kalıcak araba garantili sonuçta ve işlerimiz aksıyor, fiat bi yedek araba vermiyomu bu durumlarda?

geçmiş olsun arkadasım konu hakkında bilğim olmadıgı için bişi diyemiyor anlayan arkadaslar yorum yaparlar

geçmiş olsun.profilinizi güncellerseniz sizi daha iyi tanırız.

Aynı ses ben aracı aldığımda başıma gelmişti... O hızlarda iken....
Sonradan tavandan geldiğini anladım....
Sizinki daha başka bir ses galiba...
Serviste sorununuzu çözeceklerine eminim....

geçmiş olsun......

İyi günler,
2012 1.6 105 elegance maxi vardı benim. 3 hafta önce ankara istanbul yolunda 190-200 le gelirken bi pat diye bises sonra tangır tangır yavaşlarım durdum aracın sağına soluna baktım 1 gönsonra serviste lifte kaldırıp altına baktım hiç bi eksik yok.
sonrasında araçtan motor yüke bindiğinde inceden şık şık şık diye ses gelmeye başladı hani eski şahinlerde sübap ssi vardırya onun gibi.
tekrara servise götürdüm dinlediler ve üç gündür. serviste önce pompa enjektor kısmını kontrol ettiler sorun yokmuş şimdide motor kapağını söktüler sübapları inceliyorlar.

birde 3 gündür serviste sanırım daha da kalıcak araba garantili sonuçta ve işlerimiz aksıyor, fiat bi yedek araba vermiyomu bu durumlarda?

gecmis olsun o pat sesi......cukura dustunuzdemi geldi...

İyi günler,

bu tangır tangır olayını biraz açarmısnı?aracın altındanmı geldi motordanmı?

.......
bu tangır tangır olayını biraz açarmısnı?aracın altındanmı geldi motordanmı?

sanki motor kısmından veya altından iki sabit noktası olan bir parça koptu sonra yere vurmaya başladı en sonda diğer tutan kısımda kopup arabanın altından uctu gitti gibi geldi
servisten sübaplara basan kolların eğrilmiş olduğunu söylediler ve onu değiştiler ses azaldı ama hala var ve soğutuyor arabayı kullanmaktan

geçmiş olsun.sıkıntı devam ederse motoru komple değiştirtmeye çalışabilirsiniz belki.

Back