Motorda Rölantide Titreme Var

Reis 2011

Azimli Üye
Adı
Alp ERKAN
Kan Grubu
A RH +
Meslek
Cnc operatörü
Modeli
Araç Yılı
2011
Renk
Çöl gri
Ancak yolda bi sorun yok arıza lambalarıda yanmıyo böyle olunca makinayada bağlasak anlamayız diyolar. 1.6 motor basina gelen varmi sorun ne olabilir sogukken daha cok titreme hissediliyor

Enjektör rölanti değerlerinde düşüş olabilir

2004 modell 1.9 jtd var aynı sorun bendede ,rolantideyken sallaması var ve bunu çok hissettirecek şekilde peş peşe yapması ama bi elim değip götüremedim servise

Star stop çalışmadığı ve yokuş kalkış da sıkıntı olduğu için servise götürdüm akü den dediler , bu nedenle akü değişitirildikten sonra başladı önce böyle bir şey yoktu. (ronaltide çalışırken pır pır yapıyor)

Rolenti ayarlarına baktırmayı deneyin

Sorun cozuldumu cozulmediyse yuksek basinç pompasina baktirin

Merhaba arkadaşlar Reis 2011 aracınız kaç model

Geçenlerde benim 1.6 Maxide oldu usta sağolsun cihaza bağladı sistemi düzeltti

Son düzenleme:
Hava hortumları gevşek olursa ondan yapıyor. Örneğin hava Akış metre önündeki Hortum

Sente diş atlamış olabilir mi ?

Ancak yolda bi sorun yok arıza lambalarıda yanmıyo böyle olunca makinayada bağlasak anlamayız diyolar. 1.6 motor basina gelen varmi sorun ne olabilir sogukken daha cok titreme hissediliyor
benim 1.6 da yolda giderken bişey yoktu durduğumda sanki bişey vuruyor gibi ses yapıp titriyordu 1-2 sn halkalıda bi ustaya götürdüm enjektör memeleri değişti hem çekişi hemde sesi titremesi düzeldi

Back