MOTOR YAĞ SOĞUTUCU PARÇASI

doblomulti

Azimli Üye
arkadaşlar merhaba.nasılsınız umarım keyifler iyidir.

arkadaşlar bugun aracımı satmak için servise müşteri göstermek istedi.bende servise götürdüm aracı baktırdık vs.

motor yağ soğutucunun değişmesi gerekiyormuş.değişmezse zamanla motor suyunun yağa karışırmış :S

fiyatı ise 450 tl civarında tuttu.tabi müşteri almaktan vazgecmedi ama yaptırman gerekiyor dedi yaptırırsan alırım dedi tabi bende vazgectim satmaktan da yaptırmaktanda

malum 450 tl az bi para degil biliyorsunuz arkadaşlar.hemen değiştir demediler zamanla daha kötü olmaması için değiştirmen gerekiyor dediler.

sizce bu neden kaynaklanmıştır? araç 2008 model daha 31,000 km de :S harhür de kullanmadık.araç paso evin önünde yattı üstelik :S

teşekkürler arkadaşlar

ben 107 binde dağıttım yağ soğutucuyu. yağ soğutucum bozuldu.

giderken hararet ibresi yükseldi hemen farkettim şansa artıık. durdum kenara radyatör kapağını açtım yağ çıktı. daha sonra çekiciyle götürdüm aracı.

bu parça belli bi süre bozuluyo galiba. belli bi ömür biçmişler. benim araba 2007 model.

fiyat konusuna gelince servise gitmekten kaçının. parça dışarda orjinal opar marka 90 liraya aldım. motor yağı radyatöre karıştığı için, motor yağını ve yağ filtreside değişti. işçilikde dahil 300 liraya bitti.

dışarda parçayı 100 liraya alsanız 50 lirada işçilik verseniz 150 liraya biter.

zamanla karışma olayı olmadı bende yalnız. giderken hararet yaptı o anda yağ soğutucunun arızalandığını anladık.

aynısı bendede oldu komple parça yağ soğutma kaseti su bidonu felan komple 300 tl ye felan geldi banada

kardeşim geçmiş olsun yağ soğutucusu kenarlarından yağ kaçırıyorsa sağlam bir ustaya götür söküp kenarlarını güzelce sıvı contayla sıvattır. sorun çözülür bende şirkette kullandığım 1,3 palio var ve km 370 binde onda öyle bir problem çıktı öyle çözdük ama araç seninse değiştir derim sana otoedirne kapının telefonon vereyim oradan sorabilirisin türkiyenin en ucuz parçacısı idda ediyorum tüm taksiciler ordan parça alıyor telefonları---Dervişali Mahallesi Aktarkerim Sokak No:25/1 Fatih/İSTANBUL
(Edirnekapı total benzinlik karşısı)(fatih istikametine giderken karagümrük stadını geçmeden solda)
Tel: 212 531 30 06 - 212 524 43 33 - Fax: 212 523 35 45

Back