NevşehirliDoblocu
Onursal Üye
Doblo- Kayıt
- 28 Mayıs 2018
- Adı
- Arda Tekinay
- Kan Grubu
- B RH +
- Meslek
- Öğrenci
- Aracınız
- Doblo
- Modeli
- Panorama
- Motor
- 1.6 Multijet
- Araç Yılı
- 2010
- Renk
- Mistik Gri
lk çalıştırmada geç çalışmaya sebep oluyormu map sensörü ?Arkadaşlar map sensörü degiştirdik sorun düzeldi bilginiz olsun başına gelen olursa denesin
Shell nitro dizel candırBendede vardı tekleme opetten alıyordum ilk defa deponun yarıdan fazlasını Shell den doldurdum inanır mısınız motorun sesi arabanın çekişi acayip değişti
O kmde ancak fabrikasyon hata veya kötü yakıttan problem çıkabilir başka birşey olamaz OPET tercih asla etmedim etmemde Shell nitro candır@NevşehirliDoblocu
Sürekli değil işte bazen yapıyor bazen yapmıyor yaptığı zamanda motor soğukken rölantide yapıyor. Devir dalgalanıyor o sırada titremede oluyor.
[automerge]1544922812[/automerge]
@ufukeser
13.000 kmdeki motor hemen kirlenir mi?
Sürekli düşük devirde kullanmıyorum vitesi 2500 devird değiştiriyorum. Sürekli opet ultraforce euro dizel alıyorum.
Merhaba
benim sorunum araç ilk çalıştırmada rolanti ilk marştan sonra yükseliyor sonra biraz düşüyor sonra tekrar yükselip tekrar düşüyor ve rolanti normale dönüyor sadece uzun süreli park yaptığımda ilk çalıştırmada oluyor gün içi kullanımda sorun yok nedeni ne olabilir acaba başına gelen var mı
teşekkür ederim.İlk çalışmada normal. arac kendini ısıtmak yağlamak aküyü sarj etme gibi şeyler için ilk çalışmada devir yükselltir
Merhaba Yasin kardeşim sorunun çözülmesine sevindim bir yılı aşkın süre geçmiş üzerinen ama şuan aynı sorun ben de de var aracı Mart ayında aldım 2012 1.6 105 link şuan 115 bin km de. ilk çalıştırmada motor saat gibi hiç bir sorun yok ancak bir süre yol yaptıktan sonra rölantide beklerken motor silkeleme tekleme yapıyor ve ne kadar yüksek devirle kullanılıyorsa o kadar şiddetli silkeliyor. Ben de map sensörünü söktüm gördüğüm kurum manzarasından sonra manifol egr vs temizletmek istedim ama usta bu işleme 500 lira istedi acaba çözüm aramaya sensörü değiştirmekle mi başlasam?Arkadaşlar map sensörü degiştirdik sorun düzeldi bilginiz olsun başına gelen olursa denesin
Merhaba Yasin kardeşim sorunun çözülmesine sevindim bir yılı aşkın süre geçmiş üzerinen ama şuan aynı sorun ben de de var aracı Mart ayında aldım 2012 1.6 105 link şuan 115 bin km de. ilk çalıştırmada motor saat gibi hiç bir sorun yok ancak bir süre yol yaptıktan sonra rölantide beklerken motor silkeleme tekleme yapıyor ve ne kadar yüksek devirle kullanılıyorsa o kadar şiddetli silkeliyor. Ben de map sensörünü söktüm gördüğüm kurum manzarasından sonra manifol egr vs temizletmek istedim ama usta bu işleme 500 lira istedi acaba çözüm aramaya sensörü değiştirmekle mi başlasam?
Bu temizlemeden olmaz bence. yeni sensörde takılsa kirlenir,Merhaba Yasin kardeşim sorunun çözülmesine sevindim bir yılı aşkın süre geçmiş üzerinen ama şuan aynı sorun ben de de var aracı Mart ayında aldım 2012 1.6 105 link şuan 115 bin km de. ilk çalıştırmada motor saat gibi hiç bir sorun yok ancak bir süre yol yaptıktan sonra rölantide beklerken motor silkeleme tekleme yapıyor ve ne kadar yüksek devirle kullanılıyorsa o kadar şiddetli silkeliyor. Ben de map sensörünü söktüm gördüğüm kurum manzarasından sonra manifol egr vs temizletmek istedim ama usta bu işleme 500 lira istedi acaba çözüm aramaya sensörü değiştirmekle mi başlasam?
İstanbul KüçükçekmeceYer nerde