2005 model 1,2 benzinli doblom daha 36000 km.de. bu su eksikliği ilk yıllarda benimde sürekli dikkatimi çekmişti:
ben hazneye max. çizgisine kadar doldurdukça
o sürekli min. çizgisine kadar indiriyordu.
ben de antifirizli su boşa gitmesin diye birdaha ekleme yapmadım. min. çizgisinin biraz altında duruyor yıllardır..
USTALARIM: araç 7 senedir fabrikanın koyduğu su ve antifiriz ile çalışıyor. amasya'da senenin en soğuk günleri -16 dereceye kadar iniyor o da üç-beş gün (bir gün de olsa motoru elimize verir de) sizce:
aralık ayında muayeneye gidince sanayide komple motor suyunu ve antifirizini değiştirsem iyi olur değil mi?
şimdiden teşekkürler..
*tup*tv2005 model 1,2 benzinli doblom daha 36000 km.de. bu su eksikliği ilk yıllarda benimde sürekli dikkatimi çekmişti:
ben hazneye max. çizgisine kadar doldurdukça
o sürekli min. çizgisine kadar indiriyordu.
ben de antifirizli su boşa gitmesin diye birdaha ekleme yapmadım. min. çizgisinin biraz altında duruyor yıllardır..
USTALARIM: araç 7 senedir fabrikanın koyduğu su ve antifiriz ile çalışıyor. amasya'da senenin en soğuk günleri -16 dereceye kadar iniyor o da üç-beş gün (bir gün de olsa motoru elimize verir de) sizce:
aralık ayında muayeneye gidince sanayide komple motor suyunu ve antifirizini değiştirsem iyi olur değil mi?
şimdiden teşekkürler..
iyi olmaz. çok iyi olur.