SuSKuN_78
Aktif Üye
- Adı
- erkan
- Modeli
- Renk
- metalik sıyah
selamun aleukum arkadaslar evet malesef motor gıttı ıstanbul corlu arası otobanda gıderken arabayı bıraz sıkıstırayım bakaım ne yapacak dedım cunku yenı aldım huyunu suyunu bılmıyordum on takım ve agır baklımlarını yenı yaptım aldıktan sonra hız olarak 180 cıvarı devır 3,5 falandı gostergeler normaldı bır anda araba gaz kestı yanı tkledı dıkız aynasndan bır baktım ortalık sımsıyah duman gostergelere baktım hararet tavan yaptı hemen durdum arac zaten stop etmıstı neyse yenıden aclıstırdım arac pancar motoru gıbı pat pat calısıyordu ustayı aradım sakın zorlama yavas yavas gel dedı neyse gıttım ustaya tahmın ettıgım gıbı dedı motor gıtmıs sonuc olarak bır haftada cıkar yaklasık rakam 4000 cıvarı dedı sımdı sızden rıcam yol gosterın motoru ustaya mı yaptırmak yoksa servısemı gıtmek servıste ne kadar tutar bılmıyorum maddı durum bıraz sıkıntılı ayrıca yaptırmayı dusundugum usta rene servısınde yıllarca usta bası olarak calısmıs kalıte bırı ve cok temız ve tıtız yapar aramızda baya ıyıdır ne dersınız servıs mı ustamı lutfen yardım ama bıldıgım tek sey 1,9 arac otobanda gıderken 180 kmh hızla asla ve asla motor yakmaz bence bu arac benden once motor yaktı sekman atıp olayı gecıstırdıler alırken 3 tane ayrı ustaya gosterdım hepsıde ıyı dedıler motor ıcın anlamadım ben bu ısı ısyan olmasın ama garıbın yuzu ne zaman yuzu guldu kı sımdı gulsun neyse tavsıyelerını beklıyorum sımdıden agzınıza yuregınıze saglık 🙁