motor çalışmama problemi.

emre60 tarafından yazılan metin:
mutlaka bildircem 😀 cünki benden sonra qelen sorunLu arkadasLarımıza yardıncı oLmak ii oLcakdıR..
Eyvallah kardeşim teşekkür ederiz...............

mutlaka bildircem 😀 cünki benden sonra qelen sorunLu arkadasLarımıza yardıncı oLmak ii oLcakdıR..
*tup*

hersey için tskler arkadaslar servisde hafif cilgin genlık hareketi yabmak güzel oluveriyor arada bu aracı her getirdigimde kızdırmaları degişdrdiniz dedim bana bosuna masraf acdınız dedim mars motorunu ve mazot pompasını degişdirdiler sadece 13 tl işcilik ücreti verdim bazen böyle sert cıkmak işe yarıyor beni kandırmaları hosuma gitmedi sadece..🙁 mars motoru artı mazot pompası degişildi arkadaslar

hersey için tskler arkadaslar servisde hafif cilgin genlık hareketi yabmak güzel oluveriyor arada bu aracı her getirdigimde kızdırmaları degişdrdiniz dedim bana bosuna masraf acdınız dedim mars motorunu ve mazot pompasını degişdirdiler sadece 13 tl işcilik ücreti verdim bazen böyle sert cıkmak işe yarıyor beni kandırmaları hosuma gitmedi sadece..🙁 mars motoru artı mazot pompası degişildi arkadaslar

Hadi geçmiş olsun. mazot pompası için bişii diyemiceğim de sorunun marş motorunda olması zaten %99.9 du.

geçmiş olsun.....

saoL 🙂 yaRdımLarınız için 🙂 Sérvise kaLsa bi sene daha oyaLArdı simdi acdırıp bakdıRmak problem deqil ama sorun oLmayan paRca deqişiLmesi acayip sinir bozuyoR TOKAT FİAT servisi biraz sacma caLısma sitili tasıyor nabalım hayıRLısıLa düzeLdi ya o bana yeter yani 🙂

Back