motor çalışmama problemi.

emre60

Azimli Üye
2006 model 1,3 motor multijet full doblomuz var ama aracın km 180.000 De tek sorunum tek marşda calısmıyor bazen bazende oluo tek marşda alıyor sebebi nedir bi türlü çözeemedik

maş qücü yüksek akü degişdirdim hala aynı sorun

benzin pompasını böylebi soruna sebeb olabilirmi

böyle bi sorunun benzin pompasından olma ihtimali sıfırdır.

Çünkü 1.3 motorlar Dieseldir,benzinle çalışmaz!dolaysıal diesel araçda benzin pompasıda olmaz!

kızdırma bujisine baktır ihtimlaen sorun ordadır.

Katılıyorum kızdırma bujilerinin miyadı....(ömrü) bitmiş olabilir.......

ama bi komle 3 kere deqişdirdik ya :S servisde hatta yani
dizel arac kızdırma bujilerde problem olucanıda ben sanmıorm dedim gibi degişdirdik sorun kafamı acayip sıkdı...

Usta marş motorunu söküp baktı mı hiç? Kömürler, burç, bilyalar kontrol edildimi acaba?

marş motoruna hiç girmedim abi servisde kızdırmalar dio götürüp getriom surekli az kaldı yanı vercem bu aracı 2011 alcam ama ben bu arabama emek verdim o yuzden bırakmak isdemiyorum

marş motoruna bi baktır bence..............

emre60 tarafından yazılan metin:
marş motoruna hiç girmedim abi servisde kızdırmalar dio götürüp getriom surekli az kaldı yanı vercem bu aracı 2011 alcam ama ben bu arabama emek verdim o yuzden bırakmak isdemiyorum

Araç 180binde diyorsun dediğim gibi bu zamana kadar hiç elden geçmemişse çok büyük olasılıkla marş motorunda ya da bahsettiğim parçalarda sıkıntı vardır.

arebanın çekişinde bir problem varmı?araba siyah duman atıyormu?

hiç bi şekilde siyah duman veya cekişde problemim yok tam tersi aracım dier doblolarla göre cekişde daha iyi kavrıyor marş motoruna bakdıracagım ozman nabalım peki kaça patlar bana bu 🙂 fiyat bilgisi olan arkadaslarımız varmıdır....

yok abimya motoru yaz ayındada olsak kıs aylarındada olsak sabah bi calısdırmaya kaLkıyım ilk marşda calısmıyor 2 marda kesin alıyor ama motor sıcakken alıyor bende pek süren biri dilim sabak bi biniorm aksam bi biniorm ama baya sinir bozuyor

hiç bi şekilde siyah duman veya cekişde problemim yok tam tersi aracım dier doblolarla göre cekişde daha iyi kavrıyor marş motoruna bakdıracagım ozman nabalım peki kaça patlar bana bu 🙂 fiyat bilgisi olan arkadaslarımız varmıdır....

Kardeşim ben pek marş motorundan olma ihtimali vermiyorum ama ondansa çeşitli fiyatlar çıkabilir .......marş otomatiği ,diot tablosu,kollektör,kömürler ne bilim fiyat vermek yanlış olur ama 30 ila 200 tl arası diyelim ....ama ısrarla marş olmadığını ......sorunun farklı birşeyden kaynaklandığını söylüyorum.....

🙂hayırlısı bakalım bi deneme yabıcaz artık olmasssa iyade sansım varmıs denicem bu sansımıda konusdum artık servisLe 😀 tanısmakdan böle parca tak cıkart işlemleri yabdırması kolaylasdı 😀 deneLim marş motorunuda

bakiergul tarafından yazılan metin:

Kardeşim ben pek marş motorundan olma ihtimali vermiyorum ama ondansa çeşitli fiyatlar çıkabilir .......marş otomatiği ,diot tablosu,kollektör,kömürler ne bilim fiyat vermek yanlış olur ama 30 ila 200 tl arası diyelim ....ama ısrarla marş olmadığını ......sorunun farklı birşeyden kaynaklandığını söylüyorum.....

Aynen parçaların durumuna göre bu fiyat aralığında değişir. Ben de ısrarla marş motoru diyorum.

🙂 ßakıcaz abilérim 🙂 denicem herseyi tek marşda calısana kadar durmak yok yola dewam yani 😀 hersey için saolun ilgilenen abilerime tesekkür ediyorum....

istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:

Aynen parçaların durumuna göre bu fiyat aralığında değişir. Ben de ısrarla marş motoru diyorum...

İnşallah ben yanılırım Ahmedim......ama ısrarla olmaz bazı şeyler........sonuca bakıp üzerine konuşuruz.............

🙂 ßakıcaz abilérim 🙂 denicem herseyi tek marşda calısana kadar durmak yok yola dewam yani 😀 hersey için saolun ilgilenen abilerime tesekkür ediyorum....

Rica ederim kolay gelsin.................yanlız bize sonucu bildirirsen seviniriz.......................

mutlaka bildircem 😀 cünki benden sonra qelen sorunLu arkadasLarımıza yardıncı oLmak ii oLcakdıR..

Aynen parçaların durumuna göre bu fiyat aralığında değişir. Ben de ısrarla marş motoru diyorum...

İnşallah ben yanılırım Ahmedim......ama ısrarla olmaz bazı şeyler........sonuca bakıp üzerine konuşuruz.............[/quote]

Haklısın moruk *tup*

Back