emre60 tarafından yazılan metin:
marş motoruna hiç girmedim abi servisde kızdırmalar dio götürüp getriom surekli az kaldı yanı vercem bu aracı 2011 alcam ama ben bu arabama emek verdim o yuzden bırakmak isdemiyorum
hiç bi şekilde siyah duman veya cekişde problemim yok tam tersi aracım dier doblolarla göre cekişde daha iyi kavrıyor marş motoruna bakdıracagım ozman nabalım peki kaça patlar bana bu 🙂 fiyat bilgisi olan arkadaslarımız varmıdır....
bakiergul tarafından yazılan metin:
hiç bi şekilde siyah duman veya cekişde problemim yok tam tersi aracım dier doblolarla göre cekişde daha iyi kavrıyor marş motoruna bakdıracagım ozman nabalım peki kaça patlar bana bu 🙂 fiyat bilgisi olan arkadaslarımız varmıdır....
Kardeşim ben pek marş motorundan olma ihtimali vermiyorum ama ondansa çeşitli fiyatlar çıkabilir .......marş otomatiği ,diot tablosu,kollektör,kömürler ne bilim fiyat vermek yanlış olur ama 30 ila 200 tl arası diyelim ....ama ısrarla marş olmadığını ......sorunun farklı birşeyden kaynaklandığını söylüyorum.....
istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
Kardeşim ben pek marş motorundan olma ihtimali vermiyorum ama ondansa çeşitli fiyatlar çıkabilir .......marş otomatiği ,diot tablosu,kollektör,kömürler ne bilim fiyat vermek yanlış olur ama 30 ila 200 tl arası diyelim ....ama ısrarla marş olmadığını ......sorunun farklı birşeyden kaynaklandığını söylüyorum.....
Aynen parçaların durumuna göre bu fiyat aralığında değişir. Ben de ısrarla marş motoru diyorum...
İnşallah ben yanılırım Ahmedim......ama ısrarla olmaz bazı şeyler........sonuca bakıp üzerine konuşuruz.............
🙂 ßakıcaz abilérim 🙂 denicem herseyi tek marşda calısana kadar durmak yok yola dewam yani 😀 hersey için saolun ilgilenen abilerime tesekkür ediyorum....