Motor arızası

Merdo2727

Azimli Üye
Adı
Settar
Kan Grubu
0 +
Modeli
Araç Yılı
2016
Renk
Beyaz
Aracım 2016 model 19000 km de bugün arıza lambası yandı motor arızası motoru kontrol ettirin yazısı çıktı servis e gittim gaz kelebegi arızası dediler bu arızanın sebeb i ne dir slm.

@Merdo2727
geçmiş olsun.serviste bir şey demediler mi?

Değişmesi gerekmiş

Garantiye giriyor değil mi ?

Gaz kelebeğinin bozulmasına sebeplerden biri kötü yakıttır.

Aşırı kurumdan dolayı işlevini kaybetmiş olabilir
@Shaldos
hocamın da dediği gibi kötü yakıt ilk sebebidir değişmedenbziyadr temizletmeyi deneyebilirsiniz 🙂

garantiden değiştirirler ama nedeni bilinse dikkat edilir.2011 d3 doblom 97,000 km de sattım sıfır almıştım böyle bir sıkıntı yaşamadım.

Garanti den değişti yenisini taktılar Fiat Topçuoğlu Gaziantep de şimdilik bi sıkıntı yok .

Arabanın çekişi telan fark etti biraz yakıtta düştü gibi sanki

Gaz kelebeğinin flapını sökün ve çekiş performansındaki farkı görün tek dezafandajı stopta sarsıntı olayı

Siz önce yakıtı temizletin iyi bir yakıt alıp o kelebeği garanti varsa garanti ile değiştir yoksa bi bak yakıtı değiştirip otobanda bi bas bi değişme olursa belki arıza gider NOT:Ben yanlış söyleyebilirim herkes dört dörtlük olamayabilir

Teşekkür ederim sağolun teamdoblo ailesi ☺️☺️☺️☺️☺️Herkese günaydın slm

Aleyküm selam benim çok bi tecrübem yok

Aynı sıkıntı bendede oldu.servise götürdüm eksoz kurum yapmış dediler kompile temizlediler sıkıntı geçti.yani tamamen yakıtla alakalı oldu.şimdi akillandim tek yerden dolduruyorum depoyu.bp den

O eksozda yer vardır filtre o ya temizlenir yada iptal edilir pisliğide dumanla atar

Back