motor arıza lambası

red005 tarafından yazılan metin:
MEVKU946 tarafından yazılan metin:
şöyle mevlüt amca ben amasyadayım pompa ankaraya gidecek burda söküp kargo ile göndercek daha gitmedi ama arabayı değiştirme peşindeyiz çünki ayar yapılsa bile yarın ne olacağı belli değil araba 260.000 de
SELAM DELİKANLI;ARABAYI SATMADIYSANIZ EĞER: ÇALIŞTIKTAN SONRA SÜRAT YAPABİLİYORSA. BEN DERİMKİ MAZOT FİLTRESİNİN ORİNGLERİNİ DEĞİŞTİRTİN TANESİ 25 KRŞ ONDAN SONRA POMPAYA BAKIM YAPTIRIN DERİM. SELAM MEVLÜT AMCAN.
çekişte problem 120 yapar 150 zorlar ama yapmayız pazartesi inşallah çoruma gidecek onlar bakcaklar merakla bekliyoZ
SELAM RED005,BİZİM BOBLOLARIN MAX SÜRATİ 141KM.BENİMKİ136 KM Yİ ZOR YAPTI.MOTOR ÇALIŞTIKTAN SONRA SERİ100_120 KM ARASINDA SERİ GİDEBİLİYORSA.POMPA NORMAL MAZOT BASIYOR DEMEKTİR.TAVSİYEM USTAYA MAZOT FİLTRESİNİ POMPADAN GELN BORUNUN GİRİŞİNDEKİİKİ ORİNGİ KESİNLİKLE DEĞİŞTİRSİN.DENEYİN SONRA POMPA İŞİNE BAKTIRIN DERİM.SELAMLAR.MEVLÜT AMCAN.*comfort*

şöyle mevlüt amca ben amasyadayım pompa ankaraya gidecek burda söküp kargo ile göndercek daha gitmedi ama arabayı değiştirme peşindeyiz çünki ayar yapılsa bile yarın ne olacağı belli değil araba 260.000 de
SELAM DELİKANLI;ARABAYI SATMADIYSANIZ EĞER: ÇALIŞTIKTAN SONRA SÜRAT YAPABİLİYORSA. BEN DERİMKİ MAZOT FİLTRESİNİN ORİNGLERİNİ DEĞİŞTİRTİN TANESİ 25 KRŞ ONDAN SONRA POMPAYA BAKIM YAPTIRIN DERİM. SELAM MEVLÜT AMCAN.
çekişte problem 120 yapar 150 zorlar ama yapmayız pazartesi inşallah çoruma gidecek onlar bakcaklar merakla bekliyoZ
SELAM RED005,BİZİM BOBLOLARIN MAX SÜRATİ 141KM.BENİMKİ136 KM Yİ ZOR YAPTI.MOTOR ÇALIŞTIKTAN SONRA SERİ100_120 KM ARASINDA SERİ GİDEBİLİYORSA.POMPA NORMAL MAZOT BASIYOR DEMEKTİR.TAVSİYEM USTAYA MAZOT FİLTRESİNİ POMPADAN GELN BORUNUN GİRİŞİNDEKİİKİ ORİNGİ KESİNLİKLE DEĞİŞTİRSİN.DENEYİN SONRA POMPA İŞİNE BAKTIRIN DERİM.SELAMLAR.MEVLÜT AMCAN.*comfort*

mevlüt amca ben 1.9 düz dizel kullandım...145 e kadar nefes almadan çıkıyor!eğer bu hıza ulaşamıyorsan sende,yolda yada arabada bir eksiklik vardır.

RAPTOR tarafından yazılan metin:

mevlüt amca ben 1.9 düz dizel kullandım...145 e kadar nefes almadan çıkıyor!eğer bu hıza ulaşamıyorsan sende,yolda yada arabada bir eksiklik vardır.
SELAM RAPTOR ARKADAŞ.YENİ ALDIĞIMDA DENEDİM. 136KM YE KADAR ÇIKTI YOL DÜZ ANTALYA YA GİRERKEN HAVA ALANI GİBİ Bİ YOL YÜK NORMAL.DÖNÜŞTE SERVİSE GİTTİM BU ARABA SÜRAT YAPMIYOR DİYE. BANA SÖYLENEN KİTABINA BAKTINMI OLDU. YOK DEDİM. MAX SÜRATİ 141KM YAZAR DEDİLER.OGÜN BU GÜN ARA ARA DENEDİM.136 YI GEÇEMEDİM 3 AY ÖNCE ANTALYA DÖNÜŞÜ OTOBANDA DENEDİM.132KM DE KALDI AMA BİRAZ YÜK VARDI. DURUM BU BELKİ BEN MOTORU TEMBEL ALIŞTIRMIŞ OLABİLİRİM. SELAMLAR.MEVLÜT AMCAN.*comfort**bye*

RAPTOR tarafından yazılan metin:

SELAM RAPTOR ARKADAŞ.YENİ ALDIĞIMDA DENEDİM. 136KM YE KADAR ÇIKTI YOL DÜZ ANTALYA YA GİRERKEN HAVA ALANI GİBİ Bİ YOL YÜK NORMAL.DÖNÜŞTE SERVİSE GİTTİM BU ARABA SÜRAT YAPMIYOR DİYE. BANA SÖYLENEN KİTABINA BAKTINMI OLDU. YOK DEDİM. MAX SÜRATİ 141KM YAZAR DEDİLER.OGÜN BU GÜN ARA ARA DENEDİM.136 YI GEÇEMEDİM 3 AY ÖNCE ANTALYA DÖNÜŞÜ OTOBANDA DENEDİM.132KM DE KALDI AMA BİRAZ YÜK VARDI. DURUM BU BELKİ BEN MOTORU TEMBEL ALIŞTIRMIŞ OLABİLİRİM. SELAMLAR.MEVLÜT AMCAN.*comfort**bye*

o yolu biliyorum...çokda hava alanı gibi değil...ama idare eder...iniş çıkışı çok,2 gidiş 2 geliş arası refüjle bölünmüş,zırt bırt kırmızı ışık var(beni çileden çıkaran yanı bu ışıklar oldu)trafik çok yoğun(en azından ben oradayken çok yoğundu)...yani orada 145 görememen normaldir.

SELAM RAPTOR ARKADAŞ.ANKARA YA GİDERKEN ,BENİM DELİKANLI DENEDİ.DAHA ÖNCE TOYOTA CORALLA VARDI 190 A KADAR BASMIŞTI. DOBLOYA DA BASTI 135 DE KALDI.YA BABA BU ARABA GİTMİYOR DEDİ. BENDE SERVİSDE SENİN SÖYLEDİĞİNİ BENZER LAF ETTİ DEDİM MAX SÜRAT 141 KM İMİŞ DEDİM. NİYE ALDIN OZAMAN DEDİ.SELAMLAR.MEVLÜT AMCAN.*comfort**bye*

babam izmit te 140 yapmıştı yeni aldığımızda
SELAM YEĞEN, MAX 141 KM GİDER YAZIYOR AMA 11 SENEDİR BENİMKİ HİÇ GİTMEDİ.SELAMLAR. MEVLÜT AMCAN.*comfort**clap**bye*

SELAM YEĞEN, MAX 141 KM GİDER YAZIYOR AMA 11 SENEDİR BENİMKİ HİÇ GİTMEDİ.SELAMLAR. MEVLÜT AMCAN.*comfort**clap**bye*

:?

neyse mevlüt amca hata kodu p0254 tür raptor ustam sorun nedir ve ne kadar olur çünkü herkes farklı bir fiyat söylüyor saygılar 😱

P0254 ENJEKSiYON POMPASI YAKIT OLCUM KONTROL A YUKSEK

yüksek basınç pompası (regülatör) arızalı!

SELAM RED005 DELİKANLI.BU SORUNLARI 14 AYDIR YAŞADIM. KAÇ SEFER MAKİNEYE BAĞLADILAR.DEBİMETRE ARIZASI, GAZ PEDALİ SENSÖR ARIZASİ.EN SON BEYİN ARIZASI DEDİLER..SENİN YAZDIĞINA GÖRE ARABA NORMAL ÇALIŞTIKTAN SONRA ÇEKİŞTE SORUN YOK DİYORSUN 120 KM YAPIYOR DİYORSUN SERİ GİDİYOR DİYORSAN. POMPA 120 KM YAPAN MOTORA MAZOT YETİŞTİRİYORSA SORUNUN POMPADA OLDUĞUNA ENAZ BEN İNANMIYORUM.YAPACAĞINI DAHA ÖNCE YAZDIM ŞU MAZOT FİLTRESİNİN TÜM GİRİŞ VE ÇIKIŞLARININ ORİNGLERİNİ DEĞİŞTİR POMPA İLE FİLTRE ARASINDAKİ HORTUMUN YERİNE GEÇİCİ OLARAK YENİ HORTUM TAK VE FİLTREYİ TAŞANA KADAR MAZOTLA DOLDUR. MARŞA BAŞ ÜÇÜNCÜDE NORMAL ÇALIŞMAZSA POMPAYI SÖKTÜR. BENİM DEDİĞİM İŞİN MALİYETİ FİLTRE HARİÇ 5 TL. BUNU LÜTFEN YAP OLMAZSA USTALAR NE DİYORSA ONU YAP. BENİM YORUMUM FİLTREYE ORİNGLERİNDEN ARABA BEKLEDİĞİ UZUN SÜREDE HAVA GİRİYOR MAZOT DEPOYA KAÇIYOR İLK MARŞDA HAVALI MAZOT POMPAYA GİRİYOR VE POMPADA GELENİN TAMAMINI MAZOT GİBİ ALGILIYOR VE POMPA ARIZASI VERİYOR. İKİNCİDE HAVALI MAZOT BİTTİĞİ İÇİN NORMAL ÇALIŞIYOR DİYE YORUMLUYORUM.EĞER BU ZORSA ARABAYI Bİ GECE YOKUŞ AŞAĞI BIRAK MEYİL BİRAZ FAZLA OLSUN SABAH BAS MARŞA AYNI SORUNU YAŞAYACAKMISIN *comfort**bye*SELAMLAR MEVLÜT AMCAN.

kardeş sen bi 200 tl ayır kenara en az...bosch diesel centerden başkasınada elletme motoru!sana en kestirmesinden bi mecitözü-çorum yolu göründü.yola çıkmadan önce çorumdaki bosch servisini arayıp sıkıntınızı anlatın ve randevu alın.sizin için kolaylık olur.

sen çorumda bi daha kontrol ettir arabayı...

bosha götürmeyi planlıyoruz da da amasya daki ustalar götürme en iyisi ankara diyor mevlüt amca senin dediğni özellikle diyeceğim arabayı bir gün yokuş aşşa bırakıcam 🙂

bosha götürmeyi planlıyoruz da da amasya daki ustalar götürme en iyisi ankara diyor mevlüt amca senin dediğni özellikle diyeceğim arabayı bir gün yokuş aşşa bırakıcam 🙂
SELAM RED .USTAYA GÖTÜRMEDEN ARABAYA ZARAR VERMEYECEK ŞEKİLDE HERŞEYİ DENEYECEKSİN.BEN BOŞUBOŞUNA300 TL KADAR PARA HARCADIM.SELAMLAR MEVLÜT AMCAN.*comfort**bye*

tabi ustalar"götürme en iyisi ankara"diyecek...arabayı çoruma götürmezsen bunlar aradan sökme takma işçiliği ve komisyon yiyecek...ama sen boscha gidersen bunların bu yiyintisi olamayacak...

diyelim ustaların dediği gibi yaptın...pompayı söktürdün,ankaraya gönderdin...en iyi şartlarda 7 gün sonra pompa geldi...taktınız pompayı araba çalışmadı...ne olacak?tekara sök tekrar ankaraya gönder öylemi...7 gün daha yatsın araba!

hem biz arıza pompadan diyoruz...ustalarda pompa diyor ama ya değilse?sen ustaların vırvır etmesine bakma!bas git çoruma araban 1 günde pırıl pırıl yapılsın al gel!hem güvenli olur hem temiz olur...

Allah aşkına pompa düzgün yapılmazsa karşında kimi muhatap alacaksın?usta topu ankaraya atacak,ankaradakine ulaştın diyelim o da topu ustalara atacak...bu işin bide kargo kısmı var ki oraya hiç girmek istemiyorum!

bizim burada bi laf vardır...Bir uşağın birden fazla ebesi olursa ya kolu koparmış ya bacağı!işi tek elden halletmeye çalışın.

hem bizim arabalar silecek süpürgelerine kadar bosch marka hemde bosch diesel center ların ekipmanı tam!senin ustaların boş konuşuyor bu işi boschdan daha iyi yapacak olanı tanımıyorum!

aynen tamam çoruma yolcu araba 😀 çok sağolun raptor mevlüt amca hayırlısıyla halledeceğiz

Back