Yardım Motor arıza ışığı

Nevzat66

Azimli Üye
Doblo
Adı
Nevzat
Kan Grubu
A RH +
Aracınız
Doblo
Öncelikle merhabalar 2005 1.9 JTD doblom var araça komple yeni motor yaptırdım turbo revize oldu şuanda 4-5 viteste 3400 devirde motor arıza ışığı yanıyo 3400 devirden düşünce sönüyo sebebi ne olabilir bu konuda yardım edebilirmisiniz

Açıkcası her şey olabilir bilgisayara bağlansa iyi olur

Debi metre deişti

Bilgisayarda hata kodu vermiyo

Map sensörüne bir baktırın o gibi gözüküyor genelde motor yapıldıktan sonra bu sensör sıkıntılarıyla çok karşılaşılıyor usta hatasından veya parça durumundan.

Debi metre deilmi map sensesrü dediğiniz

Debi metre deişti

Map sensörü

Map sensörüde deişti

Öncelikle merhabalar 2005 1.9 JTD doblom var araça komple yeni motor yaptırdım turbo revize oldu şuanda 4-5 viteste 3400 devirde motor arıza ışığı yanıyo 3400 devirden düşünce sönüyo sebebi ne olabilir bu konuda yardım edebilirmisiniz
Motor yağını biraz fazlalastır ve tekrar dene...

P0235 ne arızası bilen varmı

P0235 ne arızası bilen varmı
Bu kod Turbo basınç sensörüarızası ,o hata bunu mu veriyor ozaman turbodan düksek vites ve devirde yeterli performansı alamıyor sensörün değişmesi gerekebilir.

Turbo basınç sensörü de deişti

abi senin paran çok herhalde her şeyi değiştiriyorsun madem değiştirdin orjinal mi bu parçalar?
Parayla alakası yok kardeşim arızayı çözemiyoruz aydın söke burası ustanın olmadığı yer

Komle motor yapıldı hortumlardan tutku turbo revize oldu haliyle ne kadar sensör var demişti 20 bin harcadık parçalarda ustanın istediği markalar orjinal bulduğumuzu taktık

Komle motor yapıldı hortumlardan tutku turbo revize oldu haliyle ne kadar sensör var demişti 20 bin harcadık parçalarda ustanın istediği markalar orjinal bulduğumuzu taktık
İstanbul'da olsan gel bi görüşelim dicektim

Back