motor aksamını nasıl temizler ve parlata bilirim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berat
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

berat

Fenomen Üye
Adı
Berat
Modeli
Renk
Mistik Gri
motar akasamını nasıl temizler ve parlatabilirim yani ön kaput u açıp komple temizlememiz ve parlatma nasıl yapabilirim

ben genelde yıkamacılara yaptırıyorum onlar bi güzelde kurutuyorlar faln ama şimdi buharlı temizleyiciler çıktı onlarla çok daha güzel olduğu söyleniyor...

bu doblo larda beyin diye bişi var ona su girdiği zaman bozuluyomuş haliyle beyinde pahalı bişey

berat tarafından yazılan metin:
bu doblo larda beyin diye bişi var ona su girdiği zaman bozuluyomuş haliyle beyinde pahalı bişey

elektronik cihazlar tamamen kapalı ise suyun içine sok cıkar kuruduktan sonra tekrar calısır bence motorunu bu kadar sorun etme ama benden de tavsiye al eline bi nemli bez üstelemeden zarar vermeden sil benimkide aynıydı bi bezle sildim yeter bu kadar ne de olsa motor ters bişey olursa kolay kolay toparlanmaz en iyisi bence bu ama yok yaptıracagım dersen kaliteli bir oto yıkamaya git arkadasın dediği gibi buharlı ya da ilaçlı temizlemeler war oradaki insanlara sorabilirsin burada war bir tane yapıyorlarmıs ama ben hiç gitmedim...

biz motoru buharlaşmayla temizliyoruz öle daha iyi oluyo bence motorada zararı yok 😀

biizim tanıdık war ama senede 1 anca yaptırıoz 😀

MOTOR TEMİZLİĞİ

gelelim motora eğer çok pis motor ise

gene aynı şekilde yağ çöz ve kir çöz karışımını püskürtüyoruz detay fırçası iile elimizin ulaşamadığı yerleri yıkıyoruz daha snra su ile kiri akıtabiliriz hiç bi zararı yok kuruyuncada parlatıcı ile parlatabiliriz

kaput halısınıda muhakkak tozunu alıp silmek gerekli

doblo vip premio tarafından yazılan metin:
MOTOR TEMİZLİĞİ

gelelim motora eğer çok pis motor ise

gene aynı şekilde yağ çöz ve kir çöz karışımını püskürtüyoruz detay fırçası iile elimizin ulaşamadığı yerleri yıkıyoruz daha snra su ile kiri akıtabiliriz hiç bi zararı yok kuruyuncada parlatıcı ile parlatabiliriz

kaput halısınıda muhakkak tozunu alıp silmek gerekli
bilgi için teşekkürler..

rrica ederim can

temizlik bende hastalık arabanın heryerini hep temizlerim

bilgi için teşekkürle grinin genelde temiz oluyoda kırmızı olanın pek temiz olmuyor bi seferinde 2 3 saat temizlemesiyle uğraşmıştım 1 ay sonra bi aktım ful toprak olmuş 😀

ben hergün temizlerim motoruda nemli bezle silerim ozaman pislenmiyor

bizim doblonun çalıştığı yollar bozuk hep pisleniyor artık hiç karışmıyorum sadece içine ve kaportaya karışır oldum 😀

rrica ederim can

temizlik bende hastalık arabanın heryerini hep temizlerim
*clap*

valla abi ben nerdeyse bu son 3 aydan beri hiç kaputu açmadım şimdi nasıl tozlanmıştır motor hiç silecek suyu felanda koymadık aklıma gelmişken bare yarın koyim 😀

bende her pazar temizlerim dobloyu ama hafta içi sınavlarım olmassa tabi 😀

cAn 3436 tarafından yazılan metin:
valla abi ben nerdeyse bu son 3 aydan beri hiç kaputu açmadım şimdi nasıl tozlanmıştır motor hiç silecek suyu felanda koymadık aklıma gelmişken bare yarın koyim 😀

can silecek suyunu kullanmadınız mı

ben hep bi yere giderken bakarım yağına suyuna tuzuna 😀

Back