moto yagı katkısı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dob lo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dob lo

Azimli Üye
şanlıurfa dan selamlar 2006 1.3 mjt kullanıcısıyım. siz degerli arkadaşlarımdan ögrenmek istedigim aracımın yağ ve filitre gibi bakımlarını 1 hafta önce yaptırdım düşüncem bunlara ek olarak birde sizlerinde begendigi bir motor yağı katkı maddesi kullanmak acaba hanhi markayı kullanmalıyım öneri ve düşüncelerinizi bekliyorum. saygılar

tavsiye etmem
yağ ve filitrelerini zamanında kaliteli olarak değiştir yeter.

serhat kardeşime ve mustafa abime katılıyorum. katkı maddesi kullanma.

aynen katkıya gerek yok.hepsi birer kandırmaca.

aman ha hiç kullanma.ben kullandım motorun sesi azalacağına arttı.

ben torosta ve traktörde bor power kullandım.hemen faydasını gördüm diye bişey diyemem uzun zamanda faydası olmuş olabilir ama bi zararıda olmadı.bor mineralli katkılar her yağ değişiminde katılmıyo bi kere kullanıldıktan sonra 50.000 km civarı kullanıma gerek kalmadığı söyleniyor.çünkü bunlar yağ katkısından çok motor katkısı diye tanıtımı yapılıyor.çok küçük zerreler halinde motor yağının dolaştığı heryere yapışıp orda kalarak sürtünmeyi, aşınmayı, ısıyı, ve sesi azalttığı söyleniyor...Ben torosa uyguladığımda (torosu bilenler bilir yağ kapağı subapların üzerinde).oraya dökünce borpoweri o kremi madde ordan 1 sene boyunca hiç çıkmadı bunu gördüm.benim bildiğim bu kadar.

Back