Modül

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yyusuf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Yyusuf

Azimli Üye
Adı
Yusuf yıldız
Kan Grubu
A RH +
Modeli
Araç Yılı
2010
7ECD4909-22EC-40A5-B109-F512034C6781.jpeg

Merhabalar böyle bir modül satın aldım fakat bağlatacak oto elektrikçi bulamadım 4 yere gittim 1 bağlamayı bilmiyorum dedi diğerleri ise araca zararı olduğun beyini yakacağını falan söyledi. Sizce böyle bişey mümkün mü?

Hic bir sey olmaz yapamayanlar araca zarar verir derler genelde

İşi bilmeyenler ve uğraşmak istemedikleri için bahane buluyorlar.
Bilmeyen biri yaparsa sorun yaşarsın.
Arızalı çıkan modüller olduğunu biliyorum.
Kaç liraya aldın?

Firmanın internet sitesinde bayilerinin bilgileri mevcut sana yakın bir noktada var ise üç kuruş fazla olur ama sorunsuz montaj olur.

Bende öyle düşünüyorum. Son çare olarak modülün bayisine gideceğim artık teşekkür ederim yardımcı olan herkese

Bende öyle düşünüyorum. Son çare olarak modülün bayisine gideceğim artık teşekkür ederim yardımcı olan herkese
Sonucu paylaşırsan bu işlemi yapmak isteyen arkadaşlara referans olur.

Bahsi geçen modülün montajını kendim yaptım ve güzel oldu yaklaşık 1 haftadır kullanmaktayım herhangi bi sorunla karşılaşmadım bilginize.

Nasıl yaptınız acaba montaj şekli yeri bilgi verebilir misiniz daha önce Amerikan Park baglantısı yaptım ama bu biraz karışık geldi şemada

Bahsi geçen modülün montajını kendim yaptım ve güzel oldu yaklaşık 1 haftadır kullanmaktayım herhangi bi sorunla karşılaşmadım bilginize.
Kablo bağlantılarını nasıl yaptığını resimli olarak paylaşırsan güzel olur. Çalışma videosunda bekliyoruz.

S.a konu açamıyorum hata veriyor bişey soracaktım bende 2015 Doblo 1.6 trekking var siz farı H KAÇ bilen varmı

Nasıl yaptınız acaba montaj şekli yeri bilgi verebilir misiniz daha önce Amerikan Park baglantısı yaptım ama bu biraz karışık geldi şemada
Liseden kalma biraz ⚡️ Elektronik bilgiye sahibim biraz da el becerisi olunca ortaya böylem bişe çıktı aslında ilk bakışta banada zor geldi ve yapamam ben bunu dedim oto elektrikçiler sağ olsun bana hırs kazandırdılar

Kablo bağlantılarını nasıl yaptığını resimli olarak paylaşırsan güzel olur. Çalışma videosunda bekliyoruz.

Aslında detaylı olarak sizlerle paylaşmalıyım fakat daha önce böyle bir çalışma videosu çekmedim ama hangi kabloyu nereye bağladığımı sizlerle fotoğraflı bi şekilde paylaşmayı düşünüyorum

Aslında detaylı olarak sizlerle paylaşmalıyım fakat daha önce böyle bir çalışma videosu çekmedim ama hangi kabloyu nereye bağladığımı sizlerle fotoğraflı bi şekilde paylaşmayı düşünüyorum
Kabloları bağladığın yerleri resimli anlatırsan güzel olur.
Video kastım montaj değil montaj sonrası Amerikan ve adaptif sisleri sırası ile yakarak çalışma videosu idi. Nasıl göründüğünü anlamak için.

Kabloları bağladığın yerleri resimli anlatırsan güzel olur.
Video kastım montaj değil montaj sonrası Amerikan ve adaptif sisleri sırası ile yakarak çalışma videosu idi. Nasıl göründüğünü anlamak için.
Biradan çeker paylaşırım ?

Back