MEVLÜT AMCANIN DOĞUM GÜNÜ HK;

Allah hayirli uzun omurler versin Mevlut Amcam..

Doğum günün kutlu olsun Mevlüt amca.

Mevlüt amca nice sağlıklı senelere.
Allah uzun huzur dolu seneler nasip etsin.

Mevlut Amca senin ve esinizin dogum gunu kutlu olsun nice mutlu saglikli huzurlu yillara

nice nice senelere mevlüt amcacım böyle kuru kuru kutlama yapmayacaktım çam sakızı çoban armağanı bi hediye göçnderecektim ama yetiştiremedim. tekrar dan nice sağlıklı mutlu mesüt senelere amcacım yengemizle ve tüm sevdiklerinle birlikte koca bir ömür sürersin inşallah

Mevlut Emmmiiiiiiii

Allahına gurban seninnnnnnnnnnnnnnnnnn.

Mevlut emmi sağlık, mutluluk ve husur dolu dezemden çocuklarından torunlarından nice nice nice hayırlısıyla bir ömur boyu mutlu yıllara saygı ve hormetle ellerinden öperim Doğum gününü kutlarım.

Mevlut emmi Anteplik ya bizde beyle kutlanır dogum günü.

7o4MjN.jpg

Mevlüt amca doğum günün kutlu olsun nice senelere....

Sevdiklerinle beraber nice mutlu senelere Mevlüt Amca 🙂

EDİRNE GEZİSİNDEN 2014.jpg
SLM, ARKADAŞLAR. DOĞUM GÜNÜMÜ KUTLAYAN VE KUTLAYACAK OLAN DOSTLARIN MESAJLARINA ,EVDEKİ YOĞUNLUK NEDENİYLE YARIN CEVAP YAZACAĞIM . SAĞOLUN VAR OLUN. BU MUTLU GÜNÜMÜZDE BİZİ UNUTMADIĞINIZ İÇİN HEPİNİZİ ÖPÜYORUM. YARIN DAHA DETAYLI YAZIŞIRIZ.SLM MEVLÜT AMCA.

baba babacığım rabbim kalan ömrünü sağlık sıhhat içinde geçirmeni ve yeni yaşının hzuuzr ve mutluluk ile daim olmasını dilerim nice yaşlara babacığım .

biraz geç oldu Mevlüt amca kusura bakma

senin ve eşinin doğum günü kutlu olsun sağlıklı sıhhatli uzun ömürler insallah...

baba büyüksünnnn

DSC01541.JPG
SLM. ARKADAŞLAR. ÖZEL GÜNÜMÜZDE MESAJLARINIZLA EŞİM VE BENİ KUTLADINIZ İÇİN HEPİNİZE SONSUZ TEŞEKKÜRLER EDİYORUM. SARTLAR UYGUN OLURSA İSTANBUL BULUŞMASINA EŞİMLE GELMEYİ DÜŞÜNÜYORUM HEPİNİZİ ÖPÜYORUM.SAĞOLUN VAR OLUN. SLM MEVLÜT AMCA.

Back