MEVLÜT AMCA

MEVKU946

Onursal Kocaeli Yöneticisi
Adı
MEVLÜT KÜÇÜKTİFTİK
Modeli
Renk
GÜNBATIMI
SLM MİLLET, BAKİ BEY SİTEM ETTİ.SİTE AMCASIZ OLMAZ CEZA KESECEĞİM DİYE.BENDE SEBEBİNİ AÇIKLADIM
SORUN, İNTERNETİ EVDE FAZLA KALMADIĞIM İÇİN KAPATTIRDIM. YERİNE 4 GB LİK MOBİL ALDIM. O MERET DE ÇABUK DOLUYOR. ANCAK HABER VE BİRAZ FACEBOOK A BAKIYORUM. KOTAYI AŞINCA ÜCRET ÇOK ARTIYOR. YİNEDE SİZLERDEN AYRI KALMAMAK İÇİN Bİ YOLUNU BULMAYA ÇALIŞACAĞIM.HEPİNİZİ SEVİYORUM. SAĞLIK MUTLULUK VE HAYIRLI KAZANÇLAR DİLERİM. KAZASIZ BELASIZ BOL SOHBETLİ Bİ KIŞ GEÇİRMEK ARZUSUYLA SEVGİLER VE SELAMLAR. MEVLÜT AMCA.

Mevlüt amca bizede birkaç dakika ayır 🙂 özletme kendini.

Mevlüt amca özlettirme kendini...özlüyoruz seni 🙂

faceyle haber okumakla 4 gb bitmez mevlüt amca... o nasıl paketmiş öyle...

mevlüt amca özledik seni ya.bir daha bu kadar ara verme

Hem mevlüt amca sitenin onursal üyesi o kotanın bir kısmını siteye ayırmalı değil mi...

*tup* katılıyorum

valla özeltmişin kendini mevlüt aga...yapma böyle...o kotanın 2gb ı bize ait haberin ola....her gece bi müddet burda olmalısın...hadi bakalım...

valla özeltmişin kendini mevlüt aga...yapma böyle...o kotanın 2gb ı bize ait haberin ola....her gece bi müddet burda olmalısın...hadi bakalım...

o kadar sert girme serdar daha gelmeden kendine ceza falan verir bak mevlüt amca...🙂 bi keresinde 3 gün siteye girmeme cezası vermişti kendine... işte bunun farklı mevlüt amca.. bunun için seviyoruz onu.

SLM SERDAR CIĞIM. HAKLISIN DA ANLATTIĞIM ÖZET. AYRINTILARI DAHA SONRA ARA ARA YAZARIM.
SİZLERLE SOHBET BENİ YAŞAMA BAĞLIYOR.
MART 2012 YE KADAR OĞLUM VE TORUNLARLA BİRLİKRE OTURUYORDUK. KABLOLU YANİ TTNET VARDIİ ONLAR KENDİ EVLERİNE TAŞININCA BENDE ARA ARA EVDEN UZAKLAŞMAYA BAŞLADIM . ÇOCUKLARDA BU ALETİ MOBİL İNTERNETLE KULLANABİLİRSİN DEDİLER. ALDIK İKİ İNTERNET DE PAHALI GELİNCE TTNET İ KAPATTIK. BU MERETDE 4 GB İ GEÇİNCE HER GB İÇİN 20 TL YAZIYORMUŞ.MALÜM EMEKLİYİZ. YİNEDE ALETİ ÇOCUKLARA GİDERKEN GÖTÜRÜP ORDAN SİZLERLE BOL BOL SOHBET ETME FIRSATI BULURUM.
BÜTÜN ARKADAŞLARA SONSUZ SLM. MEVLÜT AMCA.

aranan adamsın vesselam. pozitif enerjini eksit etme forumdan...
SLM ADAŞ SAĞOL MAZERETİMİ YAZDIM ŞAHSINDA TÜM ARKADAŞLARA SEVGİLER.SLM MEVLÜT AMCA.

o kadar sert girme serdar daha gelmeden kendine ceza falan verir bak mevlüt amca...🙂 bi keresinde 3 gün siteye girmeme cezası vermişti kendine... işte bunun farklı mevlüt amca.. bunun için seviyoruz onu.
SLM MEHMET ALİ BEY O CEZA SORUNUNU HATIRLADIKÇA UTANIYORUM.SLM MEVLÜT AMCA.

SLM MEHMET ALİ BEY O CEZA SORUNUNU HATIRLADIKÇA UTANIYORUM.SLM MEVLÜT AMCA.

Yok amca ne utanması o olay bize verdiğin değerin bir göstergesi idi... Tatlı bir hatıraydı o olay nostalji osun dedim..*inlove*

Vayyyyy Mevlut baba demekki gelmen için fırçaya ihtiyacın vardı.....Ben kota mota bilmem haftada en az üç gün seni burada görmek istiyoruz babacım...

Vayyyyy Mevlut baba demekki gelmen için fırçaya ihtiyacın vardı.....Ben kota mota bilmem haftada en az üç gün seni burada görmek istiyoruz babacım...
SLM BAKİ BEY.İNŞALLAH. SLM MEVLÜT AMCA.

SLM BAKİ BEY.İNŞALLAH. SLM MEVLÜT AMCA.
FIRÇANIN FAYDASINI İNKAR EDEMEM. SEBEP SADECE KOTA DEĞİLDİ. BAŞKA OLAYLARDA , SIKINTILARDA VARDI AMA SİZE TEŞEKKÜR BORÇLUYUM. SAYENDE BİRAZ SORUNLARDAN UZAKLAŞTIM. SLM MEVLÜT AMCA.

Back