MEVLÜT AMCA HANGİ TELEFONU ALSIN?

Mevlüt amca ben zenfone 6 kullanıyorum. Dedem 56 yaşında onada aldım bitane oda başta çok büyük dedi 1 hafta sonra iyiki büyük almışız dedi rahat rahat kullanıyorum diyor.
Sana tavsiyem asus zenfone 6.

@Sezgin Tok
SLM. SEZGİNCİĞİM. BENİM YAŞ 70 -1 OLDUĞU İÇİN TOPLUM İÇİNDE ELEŞTİRİLİRMİYİM DİYE TEDİRGİNİM. FAKAT MOBİL İNTERNET KULLANMAM İÇİNDE GEREKLİ GÖRÜYORUM. SAĞOL .SLM MEVLÜT AMCA.

LG nin her telefonu kalite mevlüt amca LG yolundan git derim ben...

Lg al derim amca ama L serisi degil G serisi ni al çünkü yeni telefon güncellemeye açık bi cihaz G3 beat kullanıyorum bende memnunum 850 lira civarı öneririm.

SLM ARKADAŞLAR ÖNERİLERİNİZİ TEK TEK DEĞERLENDİRİYORUM. SIRF İNTERNET İÇİN ALACAĞIM. YOKSA KULLANDIĞIM TELEFON DAHA BİRKAÇ SENE İDARE EDERDİ. HERKES MOBİL. BENSE SİTE. SEBEP BU. SAĞOLUN SLM MEVLÜT AMCA.

mevlüt amca sen telefondan önce şu millet ne der düşüncesini at kafandan. kimsenin senin tercihlerine yada seçimlerine karışma gibi bir hakkı yoktur. kendi keyfini düşün sen. boşver kimin ne dediğini.

Merhabalar Mevlut Amca Bütçe ne kadar acaba? Sizin yazdiklarinizdan xperia m2 aqua onun dışında ise Huawei G7,LG G2 gibi cihazları onerebilirim .Aldıktan sonra herhangi bir problem yasarsanizda buradan yardımcı olmaya çalışırim elimden geldiğince.Onerdigim cihazlar hem yazılım konusunda hemde batarya konusunda sizi memnun edeceği kanaatindeyim ve de milletin ne düşündüğü hic önemli değil boyle teknolojik imkanlar varsa yararlanmali insan.

Son düzenleme:
@Fethi KORKUT
SLM FETHİCİĞİM.SAĞOL. TAKINTI İÇN ÇOCUKLARDA SENİN GİBİ DÜŞÜNÜYOR.SORANLARA Bİ BAHANE BULMAM GEREKİYOR. ÇOCUKLAR DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ ALMIŞLAR DESEM YALAN SÖYLEMİŞ OLURMUYUM. . SLM MEVLÜT AMCA.

@turbodoblo
SLM MERİÇCİĞİM SAĞOL. ELEKTRONİK ALETLRİM TV HARİÇ SONY. SANKİ SONY E KAYICAK GİBİYİMDE TAKINTIYI KAFADAN SİLMEM GEREKİYOR. ALMA İSTEĞİDE EVE MAHKUM KALMAM. HERKES MOBİL. BEN SİTE. SLM MEVLÜT AMCA.

Butceniz ne kadar Mevlut Amca?Bimekste 12ay taksit yapiliyor fakat %20vade var(kredi değil)

@turbodoblo
SLM. MERİÇCİĞİM. GEBZEDE BİMEKS VAR AKŞAM OĞLUMLA BAKABİLİRİZ.SLM MEVLÜT AMCA.

mevlüt amca sana İPhone 5S gider ben kullandım geçen gün müthiş bir telefon ve her yaşa hitap ediyor.
Samsung Galaxy S5 mini telefonuda alabilirsin oda güzel, kullanışlı, nazik bir telefon.

S5 Mini performans olarak fiyatının çok altında İPhone 5S ise küçük gelebilir Mevlut Amcaya.Huawei G7,LG G2,Sony Xperia M2 Aqua(kendi seçenekleri içerisinden beğendiğim) olabilir.Dediğim modeller batarya açısından da çok iyi olan modeller.

Duyan da seni yaşlı sanacak mevlut amca ya. Bunu beğendim bunu aldım diyeceksin bitecek.

SLM. ARKADAŞLAR. ÇOK SAĞOLUN FİKİRLERİNİZ BENİ BAYA HEVESLENDİRDİ. % 51 SONY XPERİA M2 AQUA OLACAK GEBZE CENTER DAKİ SONY BAYİSİNDE VARMIŞ. İNTERNETDEN ÖZELLİKLERİNİ OKUDUM. BİDE BENDEKİ ALETLERDE HEP SONY.İNŞALLAH OLUR VE SİZLERLE SOHBETE MOBİLDENDE DEVAM EDEBİLİRİM. ÖĞRENME SÜRESİ NE KADAR SÜRER BİLMİYORUM HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜRLER SAĞOLUN VAR OLUN BENİ CESARETLENDİRDİĞİNİZ İÇİN. SLM MEVLÜT AMCA.

Dosyalar

• DOBLOM.jpg
    DOBLOM.jpg
    95,7 KB · Okunma: 31
  • DOBLOM.jpg
    DOBLOM.jpg
    95,7 KB · Okunma: 23
Hayırlı Olsun Mevlut Bey,güle güle kullanmanız dileğiyle.Suda geçirmeyen bir model bildiğim kadarıyla.

@turbodoblo
SLM MERİÇCİĞİM SAĞOL.YAZIN DENİZDE BALIKLARI ÇEKERİM ARTIK. ŞAKA ŞAKA.UZUN SÜRE DAYANSIN DİYE SEÇTİM. ÖMÜR YETERSE TABİİİ. SLM MEVLÜT AMCA.

SLM ARKADAŞLAR ÖNERİLERİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. TELEFONU ALDIM.
SONY XPERİA M2 AQUA. İNŞALLAH KULLANMASINI ÖĞRENİRİM. SLM MEVLÜT AMCA.

hayırlı olsun güle güle kullan mevlüt amca.

Hayırlı olsun Mevlut emmi

Back