Muzaffer51
Azimli Üye
- Adı
- Muzaffer
arabadan ses geliyor sorunu bulamadıkBende Mersindeyim.Suana kadar ihtiyacim olmadi.Ama birgun olur heralde.Arizanizmi var
sağolasınMerhaba, Boranlar Mersin merkez servisi mekanik servisten ayrılan bir arkadaşım var. Mezitli sanayi sitesinde. Boranlar otomotivde kullanılan cihazların bir çoğunu ben kurdum ve eğitimlerini verdim. Bu arkadaş bilgi ve beceri konusunda çok iyi durumda idi.
Efor Otomotiv Hüseyin Lek 05447656910
Ustalığı mükemmel bir arkadaştır.
Mersini bilmem ama adanada çok iyi ustamız varSELAMÜN ALEYKÜM ARKADAŞLAR MERSİNDE SAĞLAM İŞİNİN EHLİ USTA TAVSİYE EDECEK YADA FIAT SERVİSİNDE YARDIMCI OLABİLECEK BİRİLERİ, TANIDIĞI OLAN VAR MI
Merhaba Hocam, adanada hangi ustayı tavsiye edersiniz? Viteste senkron problemi var daMersini bilmem ama adanada çok iyi ustamız var
Merhaba hocam ben yeni katıldım aranıza 2014 Doblo 1.6 urban aldım araç 130000 de ama bazı bilgilere ihtiyacım var en önemlisi de triger değişmiş mi oldumu olmadımı öğreniyorum bunu nereden nasıl öğrenebilirim. Efor Hüseyin bey bunu bulabilir mi?Merhaba, Boranlar Mersin merkez servisi mekanik servisten ayrılan bir arkadaşım var. Mezitli sanayi sitesinde. Boranlar otomotivde kullanılan cihazların bir çoğunu ben kurdum ve eğitimlerini verdim. Bu arkadaş bilgi ve beceri konusunda çok iyi durumda idi.
Efor Otomotiv Hüseyin Lek 05447656910
Ustalığı mükemmel bir arkadaştır.