Doblo Mersin'de İşinin Ehli Usta Tavsiye Edecek?

Muzaffer51

Azimli Üye
Adı
Muzaffer
SELAMÜN ALEYKÜM ARKADAŞLAR MERSİNDE SAĞLAM İŞİNİN EHLİ USTA TAVSİYE EDECEK YADA FIAT SERVİSİNDE YARDIMCI OLABİLECEK BİRİLERİ, TANIDIĞI OLAN VAR MI

Bende Mersindeyim.Suana kadar ihtiyacim olmadi.Ama birgun olur heralde.Arizanizmi var

@Erdoğan-33
Mersin İl Temsilcimiz
Size yardımcı olacaktır arkadaşlar

Merhaba, Boranlar Mersin merkez servisi mekanik servisten ayrılan bir arkadaşım var. Mezitli sanayi sitesinde. Boranlar otomotivde kullanılan cihazların bir çoğunu ben kurdum ve eğitimlerini verdim. Bu arkadaş bilgi ve beceri konusunda çok iyi durumda idi.

Efor Otomotiv Hüseyin Lek 05447656910

Ustalığı mükemmel bir arkadaştır.

Eyvallah.Ugrariz dara dusersek.

Merhaba, Boranlar Mersin merkez servisi mekanik servisten ayrılan bir arkadaşım var. Mezitli sanayi sitesinde. Boranlar otomotivde kullanılan cihazların bir çoğunu ben kurdum ve eğitimlerini verdim. Bu arkadaş bilgi ve beceri konusunda çok iyi durumda idi.

sağolasın

SELAMÜN ALEYKÜM ARKADAŞLAR MERSİNDE SAĞLAM İŞİNİN EHLİ USTA TAVSİYE EDECEK YADA FIAT SERVİSİNDE YARDIMCI OLABİLECEK BİRİLERİ, TANIDIĞI OLAN VAR MI
Mersini bilmem ama adanada çok iyi ustamız var

Merhaba hocam ben yeni katıldım aranıza 2014 Doblo 1.6 urban aldım araç 130000 de ama bazı bilgilere ihtiyacım var en önemlisi de triger değişmiş mi oldumu olmadımı öğreniyorum bunu nereden nasıl öğrenebilirim. Efor Hüseyin bey bunu bulabilir mi?

Back