Merhabalar (:

Alpcan_14

Azimli Üye
[big]Merhaba Arkadaşlar,ismim Alpcan.
İnternette koltuk temizleme yöntemleri ararken sitenizi keşfettim.
Hemen üye oldum,eminim ki tecrübe ve deneyimlerimizi paylaşarak daha güzel bir forumda sohbetlerimiz olur.
Boludan katıldım aranıza,19 Yaşımdayım.
2008 1.3 Multijet Premio sahibiyim.

Herkese iyi günler,
Gazınız tam;freniniz sağlam olsun 🙂[/big]

ÇOK MANİDAR🙂
KOLTUK TEMİZLEME İŞİNİN UZMANIN,TÜRKİYENİN ENİYİLERİNDEN BİRİ,OĞUZ KARDEŞİMİZ SİTEMİZDEDİR.
SORUNUN NEYSE ONUNLA PAYLAŞ,O GEREKENİ YAPACAKTIR.
HOŞGELDİNİZ...

öncelikle hoşgeldiniz,

kotukları temizlemek için ben şöyle bi yöntem kullandım ve sıfır gibi oldu koltuklar. Bimde satılan aspirix mi aspirin mi öyle bi sprey var kırmızı fısfıs kutusunda biraz büyükçe camsil tarzı şişe. onu aldım sıcak suyla onu karıştıdım kovada ve bildiğimiz şu kırmızı soğan çuvalı yada el örmesi kazak tarzı bişey vasa oda iyi iş görüyor onunla bastırarak uyguldım en ufak leke kalmadı. 2 saat içinde bütün koltuklar sıfıra döndü. Geçen yaz yapım akşama kadar kapılarıda açık bıraktım mis gibi hala leke tutmadı. Kına lekesi bile vardı o bile çıktı

hoşgeldin Alpcan

koltukları halı yıakama ile yaıkayacaksan normal halı yıkama şampuanı ve suyu ekle üzerine bir miktarda aspirix ekle bu karışım ile koltukları ısla ısladığın koltuğu evde kullanılmayan tül parçası ile yice çitile eğer ağır leke var ise bi kaptı aspirix ile suyu karıştır lekenin üstüne uygula ve bu ilemlerden sonra hiç su kalmayacak şekilde çek ve kurumaya bırak

eğer elde yıkayacaksan bi kaba sıcak su ve yeterince aspirix dök isteğe bağlı bir miktar hakiki arap sabunuda konulabilir dağa sonra tül veya soğan çuvalı ile iyice temizle lekeli bölgelere aspirix uygulayabilirsin ve temizledikten sonra kurumaya bırak bu şekilde koltuların sıfır gibi olacak

Sağolun arkadaşlar teşekkür ederim.
Ancak koltukları hallettim.
İşten çıkınca Gece 10 da başladım sabaha karşı 3 gibi bitirdim 🙂
Kosla Halı için olandan kullandım,elimle sürdüm koltuklara fırçayla fırçaladım,halı yıkama makinesiylede çektim 🙂
1 gün içindede kurudu

detaylı temizlik bilgileri için teşekkürler önemli bir konu.

araç içine süt ve süt ürünleri dökmeyinde ne yaparsanız yapın.bir onun çaresi yok.

araç içine süt ve süt ürünleri dökmeyinde ne yaparsanız yapın.bir onun çaresi yok.
evet abi arabayı sattırır insana 😀

Hocam benim koltuklar çok fenaydı. İkinci el aldım ben aracı,kılıf vardı üstünde.
Lakin ben kılıftan hiç hazzetmem. Birkaç ay durdu sonrasında çıkardım ve çıkarınca o şok edici manzarayla karşılaştım.Birde orj döşeme krem rengi olunca acayip fenaydı.Gören noldu bu koltuklara kömür falan mı taşıdın üstünde diyorlardı.
Eve gider gitmez öncesi ve sonrası olarak fotoğraflarını atıcam.

fotoları merakla bekliyorz

ops diyorum🙂
bende kılıfı sevmem,taktırmadım ama arka koltuk rengınde ortu serdim cocuklar için..kılıf sacma ya..hele d3 un orjınal koltukları süper,kılıfa sokmaya kıyamadım🙂

var var onun da çaresi var.. benim gibi döşemeyi komple yenilersen sorun halloluyor... malesef...🙁

ops diyorum🙂
bende kılıfı sevmem,taktırmadım ama arka koltuk rengınde ortu serdim cocuklar için..kılıf sacma ya..hele d3 un orjınal koltukları süper,kılıfa sokmaya kıyamadım🙂

evet örtü koltukla çok uyumlu olmuştu.. ee nede olsa alt yapıda tekstilcilik var dimi.. 😀

🙂) aynen....aslında o kumsala serilen örtü🙂 evde o rengi görünce dayanamadım ahaha🙂

Buyrun arkadaşlar . Öncesi ve sonrası olarak fotolar ;

O2qly3.jpg

zRADJg.jpg

GnYJyv.jpg

ydMDzM.jpg

6R21yk.jpg

Gerçekten kötü görünüyordu ne yaptısa önceki sahibi merak ettim 🙂 Temizlenincede çok güzel olmuş. Bizim koltuklarda kirli gibi değildi ama nasıl diyim toz almış bozarmış gibiydi babam kılıf taktırmış ben hiç taktırmasını istemiyordum.Kılıfı söksem o kiri ve ya lekeyi nasıl geçiririm sizin dediğiniz gibi aynı uygulamayı mı yapayım ?

Bu uygulamayla ben çıkarabildiysem seninkilerinde çıkması lazım diye düşünüyorum 🙂
Suya Kosla Halı ilave et,elde yıkama olanlardan.
Köpürt köpürt yedir koltuğa birazda ısla . Sonrada halı yıkama makinesiyle çek .

elinize sağlık güzel olmuş gerçekten ama çok kirletmişler koltukları heralde denize gidip ısla oturmuş olalirler

samed dediği halı yıkama makinası yöntemi ile yıka sıfır gibi olur

la süper..tebrikler..

selam arkadaşlar,ben koltukları domestosla temizlemek zorunda kaldım(deri döşeme) detaylı araşltırma fırsatı bulamadım.ama sonuç olarak %80 başarı diyebilirim.bal köpüğü renginden kreme döndü.sanırım hiç temizlememiş önceki sahibi.domestoz umarım sonradan zarar vermez...
Ayrıca deri koltuklarda temizlik için kesin çözüm varsa tavsiyenizi bekliyorum benim sistemde 5-6 saat uğraşmak zorunda kaldım...

Back