Serkanarslan
Yeni Üye
Doblo- Kayıt
- 8 Mayıs 2025
- Adı
- Serkan
- Kan Grubu
- 0 -
- Aracınız
- Doblo
Fiyatı ne hocamNe tarz bir şey arıyorsun, ben 1 hafta olmadı android sisteme geçtim çok memnunum, fiyat olarak ne kadar bütçen var, tek din olarak mı bakıyorsun double teyp mi? Androidden önce JVC eski seri bluetoothlu teyp kullanıyorduk teyp çok kaliteli radyoya sahipti, yenisinin tek eksisi radyo biraz çekiyor ama internet radyosunu kullanıyorum ve geri kameram aktif. 43969 dosyayı görüntüle
MâşâAllah çok güzel görünüyor.Ne tarz bir şey arıyorsun, ben 1 hafta olmadı android sisteme geçtim çok memnunum, fiyat olarak ne kadar bütçen var, tek din olarak mı bakıyorsun double teyp mi? Androidden önce JVC eski seri bluetoothlu teyp kullanıyorduk teyp çok kaliteli radyoya sahipti, yenisinin tek eksisi radyo biraz çekiyor ama internet radyosunu kullanıyorum ve geri kameram aktif. 43969 dosyayı görüntüle
Hocam sağolun, gerçekten çok donanımlı ve seri cihaz, D2 doblo uyumlu olarak satın aldım ISO soket, ve çerçeveler yanında geliyor, aldığım firma Navicars diye bir yer Sakaryada. Firmaya takıldığım yerleri arayıp mesaj atıp sordum, sağolsunlar başlarından savmadılar. Multimedya zaten ekran olarak satılıyor, sadece ona uygun çerçeve ve soketleri ekleyip gönderiyorlar, aracına göre canbus modülü de gönderiyorlar ve direksiyon kumandan aktif oluyor.MâşâAllah çok güzel görünüyor.
Ekranın arka tarafındaki boşluğu kapattığın kapağı nereden aldın?
Direksiyon kumandasını bu tip android ekranların hemen hemen hepsi destekliyorÇok güzel açıklamışsın, teşekkür ederim.
Araca da çok yakışmış. Orijinal duruyor. Direksiyon kumandası olmadan tamamen dokunmatik tuşları hareket halinde kullanmak çok zor oluyor. Ses artırıp azaltmak bile zor oluyor. Direksiyon kumandası eklenebilmesi de çok iyiyimiş. Hayırlı olsun, güle güle kullan.