Merhaba

Serkanarslan

Yeni Üye
Doblo
Adı
Serkan
Kan Grubu
0 -
Aracınız
Doblo
Aranıza yeni katıldım herkese selamlar arkadaşlar bende 2003 model 1.9 fiat doblo cargo var tamamen orjinal ben teypbini degiştirmek istiyorum bana önerebileceginiz teyp varmı şimdiden teşekkürler

Ne tarz bir şey arıyorsun, ben 1 hafta olmadı android sisteme geçtim çok memnunum, fiyat olarak ne kadar bütçen var, tek din olarak mı bakıyorsun double teyp mi? Androidden önce JVC eski seri bluetoothlu teyp kullanıyorduk teyp çok kaliteli radyoya sahipti, yenisinin tek eksisi radyo biraz çekiyor ama internet radyosunu kullanıyorum ve geri kameram aktif. 20250504_185304.webp

Bu senin arabandaki gibi olabilir fiyatı be kadar ve nerden alabilirim

Ne tarz bir şey arıyorsun, ben 1 hafta olmadı android sisteme geçtim çok memnunum, fiyat olarak ne kadar bütçen var, tek din olarak mı bakıyorsun double teyp mi? Androidden önce JVC eski seri bluetoothlu teyp kullanıyorduk teyp çok kaliteli radyoya sahipti, yenisinin tek eksisi radyo biraz çekiyor ama internet radyosunu kullanıyorum ve geri kameram aktif. 43969 dosyayı görüntüle
Fiyatı ne hocam

Hocam teyp 3500 ve 5500tl aldığım yerde, özelliğine göre 2ram 32 hafıza ve 4 ram 64 hafıza olarak değişiyor.

4-64 aldım ben, teyp çok seri sesi soluğu güzel. Geri kamerası aktif.

Ne tarz bir şey arıyorsun, ben 1 hafta olmadı android sisteme geçtim çok memnunum, fiyat olarak ne kadar bütçen var, tek din olarak mı bakıyorsun double teyp mi? Androidden önce JVC eski seri bluetoothlu teyp kullanıyorduk teyp çok kaliteli radyoya sahipti, yenisinin tek eksisi radyo biraz çekiyor ama internet radyosunu kullanıyorum ve geri kameram aktif. 43969 dosyayı görüntüle
MâşâAllah çok güzel görünüyor.
Ekranın arka tarafındaki boşluğu kapattığın kapağı nereden aldın?

MâşâAllah çok güzel görünüyor.
Ekranın arka tarafındaki boşluğu kapattığın kapağı nereden aldın?
Hocam sağolun, gerçekten çok donanımlı ve seri cihaz, D2 doblo uyumlu olarak satın aldım ISO soket, ve çerçeveler yanında geliyor, aldığım firma Navicars diye bir yer Sakaryada. Firmaya takıldığım yerleri arayıp mesaj atıp sordum, sağolsunlar başlarından savmadılar. Multimedya zaten ekran olarak satılıyor, sadece ona uygun çerçeve ve soketleri ekleyip gönderiyorlar, aracına göre canbus modülü de gönderiyorlar ve direksiyon kumandan aktif oluyor.

Yalnız ürün bazında değil ama bizim araçların bir eksisi olarak direksiyon kumandası olmadığı için, biz de dağlık çukurlu yerde araba kullandığımızdan ses açıp kapatmak ve şarkı atlatmak zulüm oldu. Çözümü de yine basit, bu cihazlara sonradan direksiyon tuş takımı eklenebiliyor. Kesme biçme olmadan araba kumandası piliyle çalışan tuşu direksiyona takıyorsun ve düzeliyor, Allah izin verirse sipariş ettim gelince direkt onu takmam lazım yoksa insanı yoruyor.

Eğer alma niyetiniz var ise kesinlikle tavsiye ederim, aldığınız yerle iletişime geçip ayrıyetten direksiyon tuşu istemenizi tavsiye ederim. Ek olarak kamerayı tampona taktım lakin plakanın üstündeki plastiğin altı çok müsait, gönderilen kamerayı ayaklarıyla beraber oraya takınca plakanın üstüne indi, Lakin sonradan gördüm ki direkt orası için yapılmış şekilde kameralar var, şiddetle aldığınız yere direksiyon tuşu ve görselini attığım kamerayı isteminizi tavsiye ederim. Ben tamponu deldiğime pişmanım açıkçası, yine güzel belli olmuyor ama plaka altı için olan kamera sistemini gördükten sonra keşke bu olsaymış dedim. 1.webp2.webp

Sağdaki standart kamera, soldaki plaka altı için birebir uyumlu ve orjinal görüntü verir. Aldığınız yerde yoksa bile ayrıyetten bu kamerayı ve direksiyon tuş takımını beraberinde farklı yerden de olsa almanızı şiddetle öneririm.

Çok güzel açıklamışsın, teşekkür ederim.
Araca da çok yakışmış. Orijinal duruyor. Direksiyon kumandası olmadan tamamen dokunmatik tuşları hareket halinde kullanmak çok zor oluyor. Ses artırıp azaltmak bile zor oluyor. Direksiyon kumandası eklenebilmesi de çok iyiyimiş. Hayırlı olsun, güle güle kullan.

Evet orjinal duruyor, kullanış açısından dediğim gibi, direksiyon tuşu kesinlikle ayrıyetten olsa da takılmalı. Biz alışmışız elimizi atınca çevirmeli teyp düğmesine, ileri geri tuşlarına, multimedya ekranında dokunmatikle uğraşmak çok büyük dert. Zaten araçların çoğunda direksiyon tuşu var ve bu ekranlar onları destekliyor. Dediğim gibi bizim araçların eksisi bu. Bi üst kasada zaten var. Hayırlısı olsun, yurtdışında 300-400TLlere satılan ürün türkiye pazarında 1500TL. Mecburiyetten sipariş geçtik.

Çok güzel açıklamışsın, teşekkür ederim.
Araca da çok yakışmış. Orijinal duruyor. Direksiyon kumandası olmadan tamamen dokunmatik tuşları hareket halinde kullanmak çok zor oluyor. Ses artırıp azaltmak bile zor oluyor. Direksiyon kumandası eklenebilmesi de çok iyiyimiş. Hayırlı olsun, güle güle kullan.
Direksiyon kumandasını bu tip android ekranların hemen hemen hepsi destekliyor

Back