Merhaba Arkadaşlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sa1970
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sa1970

Azimli Üye
Modeli
Renk
beyaz
Merhaba Değerli DOBLO cu arkadaşlar ben yalova dan katılıyorum sitenize uzun süre önce üye oldum DOBLO lara olan merakımdan dolayı hep aklımda bir DOBLO sahibi olma düşüncesi vardı en sonunda eylül ayında O km beyaz renk D3 DOBLO safline satın aldık aldığımız da başka araçlarımız da olduğundan ve daha önceden hiç 1,3 DOBLO araç kullanmadığımdan çok zayıf geldi (doblo yu aldığımız da kullandığım araç 2,2 140 bg lik bir araçtı ) şu an itibari ile aracımız 3400 km de ve bana sanki aldığımız zamankinden daha yüksek çekişi var gibi geliyor motormu açıldı yoksa ben mi alıştım bilemiyorum , herkese hayırlı ve güzel forumlar diliyorum.

hoş geldiniz.siz alışmışsınızdır.aracınız hayırlı olsun.

hoşgeldiniz doblonuz hayırlı olsun ALLAH kaza bela vermesin araca alışmıssınızdır ama tabi 2.2 140hplik arabadan sonra gitmiyor gibi gelmiştir ama yeterli perdormansı verir

aramıza hosgeldiniz keyifli forumlar

Merhaba Değerli DOBLO cu arkadaşlar ben yalova dan katılıyorum sitenize uzun süre önce üye oldum DOBLO lara olan merakımdan dolayı hep aklımda bir DOBLO sahibi olma düşüncesi vardı en sonunda eylül ayında O km beyaz renk D3 DOBLO safline satın aldık aldığımız da başka araçlarımız da olduğundan ve daha önceden hiç 1,3 DOBLO araç kullanmadığımdan çok zayıf geldi (doblo yu aldığımız da kullandığım araç 2,2 140 bg lik bir araçtı ) şu an itibari ile aracımız 3400 km de ve bana sanki aldığımız zamankinden daha yüksek çekişi var gibi geliyor motormu açıldı yoksa ben mi alıştım bilemiyorum , herkese hayırlı ve güzel forumlar diliyorum.

öncelikle hoşgeldiniz.aracınız hayırlı olsun.gülegüle kullanın.

belliki biraz motor açıldı,birazda siz alıştınız.

tekrardan hoşgeldiniz.muhabbetiniz bol olsun.

hoşgeldiniz.

Hoş geldiniz Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler.

Back