Merhaba arkadaşlar müsait olduğunuzda cevap verirseniz çok sevinirim

eeegge

Azimli Üye
Doblo
Adı
Ege
Kan Grubu
0 +
Meslek
Öğrenci
Aracınız
Doblo
Modeli
Maxi Cargo
Motor
1.3 Multijet
Araç Yılı
2016
Renk
Beyaz
bende d4 2015 doblo cargo maxi var arac 2+1 koltuklu arkasıyla kabin bölmeli arkası komple camsız bu araç ne olarak geçiyor çok kafam karışıyo

birde bazıları bölmesiz 1+1 koltuk bazıları 2+1 bölmesiz bunlar hakkında bilgi verebilirseniz çok severim

Son düzenleme:
bende d4 2015 doblo cargo maxi var arac 2+1 koltuklu arkasıyla kabin bölmeli arkası komple camsız bu araç ne olarak geçiyor çok kafam karışıyo

birde bazıları bölmesiz 1+1 koltuk bazıları 2+1 bölmesiz bunlar hakkında bilgi verebilirseniz çok severim
Ruhsatta araç sınıfı yazar oradaki bilgiyi internette aratın bilgi ortaya çıkar.

Mesela benimki yük nakli-husisi yazıyor ruhsatta dediğim kısımda N1 olarak yazıyor. Panelvan N1 de diyebilirim.

Ruhsatta araç sınıfı yazar oradaki bilgiyi internette aratın bilgi ortaya çıkar.

Mesela benimki yük nakli-husisi yazıyor ruhsatta dediğim kısımda N1 olarak yazıyor. Panelvan N1 de diyebilirim.

onu biliyorum abim ben paket olarak sordum benim aracım maxi plus pack olarak geçiyo ama benim paketle aynı diğer araçlar farklı mesela 1+1 koltuk bölmesiz camlı araçlarıda maxi plus pack olarak koymuşlar ilana

Bunu ancak servistekiler veya fiat müşteri hizmetleri bilir şase numarasını sorgulatırsanız çıkar ancak.

1+1 ler plus pack geçmez diye biliyorum
2+1 ler plus pack geçiyor

her ikisi de panelvan cargo diye geçer

Back