Merhaba Arkadaşlar.doblo Trekking Hakkinda

Yakamoz37

Azimli Üye
Doblo
Adı
Hakan
Kan Grubu
B RH +
Aracınız
Doblo
Modeli
Trekking
Motor
1.6 Multijet
Araç Yılı
2016
Renk
Kirmizi
Iyi geceler arkadaslar doblo 1.6 trekking hakkinda bilgi verebilirmisiniz.Simdiden tesekkurler

@F.Caner ordu il yöneticimiz kullanıcısı musait olunca bilgilendirir

@Yakamoz37
Merhaba abi aramıza hoşgeldin 🙂
Trekking Diğer paketlerden farkı jant kahverengi döşeme diğer doblolardan bir cm yüksek şoför koltuk ısıtma far yıkama ve çamurlu karlı yollarda daha rahat hareket etmesi için traction plus özelliği var özellik olarak gayet başarılı olmuş 30 km/h ın altında gitmemiz gerekiyo yakıt olarak diğer doblolardan bir farkı yok başka merak ettiğiniz bi konu varsa yardımcı olurum
@yunus0635 teşekkür ederim başkanım🙂

Teşekkür ederim F.Caner

@Yakamoz37
Ben teşekkür ederim abicim

Merhaba bugün 2016 doblo trekking aldık 2.el fakat taban alt döşemesi çok dandik geldi bende 2012 premio 1.6 vardı taban döşemesi taş gibiydi ama trekking te ise elinle bastırınca taban döşeme içine çöküyor altında çok kalın sunger var sanki ama acaba bizde mi sıkıntı var trekking sahibi olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi acaba birde teyp te u connect live diye bişey var fakat bizde yok bunun için servise gidip guncellememi yaptırmam gerekiyor şimdiden çok teşekkür ederim yardımlarınız için çok

@a.kurt16
Abi bizde on değilde arka taraf yumuşak gibiydi hatta koltuğun altında kıvrılan yer yirtilmisti garanti den zorla değiştirdik böyle bir şey olursa bilginiz olsun diğer dediginizinn resmini çekip bı atar mısınız orayı anlamadım

YARDIMIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM BU MULTIMEDYADA UCONNET DİYE BİR KISIM VAR DİGER ARAÇLARDA HANİ ARACI NASIL KULLANDIGINLA İLGİLİ BİLGİ VERİYOR BU BİZDE YOK SİZİN ARAÇTA VAR MI ACABA ??EKTEKİ RESİM GİBİ

Dosyalar

• 01_Doblò_Uconnect_LIVE_Thumb_02.jpg
    01_Doblò_Uconnect_LIVE_Thumb_02.jpg
    14,3 KB · Okunma: 43
@a.kurt16
Abi buna benzer bir şey olması lazım var ama nerde olduğunu bilmiyorum

@a.kurt16
Bende 2017 var, döşemeler normal

Ne gibi bilgiler istiyorsunuz? Teknik mi? Rahatlık mı ney yani 😀

D3'de Treeking Yok 🙂🙂🙂🙂🙂😢😢😢

@doblocutayfun
Abi konu geçmiş gitmiş. Şimdiye kadar alan almış satan satmıştır...

Güzel hortlatma -_-

Şuan trekking kalktı ama jant ve iç döşemesi premio da kullanılıyor bej döşeme ve premio standar jant premio+ da var. Bence trekking daha arazi premio daha şehirli duruyor ama performas ve rahatlıkları çok fark etmez diye düşünüyorum yinede kullanan abiler daha iyi yardımcı olacaktır

Back