Mercek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Emrah53
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Emrah53

Aktif Üye
Doblo
Adı
Emrah
Kan Grubu
A RH +
Aracınız
Doblo
Motor
1.6 Multijet
Arkadaşlar bebim farlara mercek taktım acaba muayenede sıkıntı oluyormu

Far ayarı düzgünse sorun olmaz. Düzgün değilse de hafif kusur yazılıyor. Fakat renkli mercek ise kırmızı vs. o zaman sorun olabilir.

Bildigim kadariyla mercekli farlarda yikama sistemi de olmasi sart.

Mercekli far "far yıkamasız" muayeneden geçmez diye biliyorum büyük ihtimalle öyle

Geçmez orjinal tak git

Far ayarı varda far yıkama yok araçta far yıkama sistemi düşünemezmiyiz arabaya acaba cam yıkama hortumumundan bi kol alınsa fa önlerine getirip oraya bi fıskiye taksak ne dersiniz bu fikire

Far ayarı varda far yıkama yok araçta far yıkama sistemi düşünemezmiyiz arabaya acaba cam yıkama hortumumundan bi kol alınsa fa önlerine getirip oraya bi fıskiye taksak ne dersiniz bu fikire
Yaparsan fiat professional dan işe çağırırlar 😁

D3 kasaların bir kısmında var. Aynı malzemeler kullanılarak yapılabilir. Biraz maliyet biraz uğraş gerekiyor. Su deposu motorundan ilave alınarak yapılmış. D3'lerdeki sıkıntı sıkışıyor ve kapak açılıp öne çıkmıyor.
Kolay gelsin.

Trekking modellerinde var o ozellik, belki o parcalarla olabilir ama tabii bilenlerin dogru yonlendirmesiyle.

Mercek olsa bile Xenon takılı değilse normal halojen ampul ile muayeneden geçtiğini söyleyenler var.

Premiolarda vardı.Ama çok lazım bir şey değil.benim dobimdede vardı. 7 senede pek ihtiyaç duyup kullanmadım.

Premiolarda vardı.Ama çok lazım bir şey değil.benim dobimdede vardı. 7 senede pek ihtiyaç duyup kullanmadım.
Mercek olduğu için far yıkama istiyor ya araçta o yüzden yapmayı düşündüm

D3 kasaların bir kısmında var. Aynı malzemeler kullanılarak yapılabilir. Biraz maliyet biraz uğraş gerekiyor. Su deposu motorundan ilave alınarak yapılmış. D3'lerdeki sıkıntı sıkışıyor ve kapak açılıp öne çıkmıyor.
Kolay gelsin.
Sağol teşekkür ederim

Back