Mazot Pompasının kenarları çatlamış

anlatsana

Azimli Üye
Değerli arkadaşlar yaklaşık 2yıldır depomu fulleyince mazot taşıyordu.ilk götürdüğüm tamirci arkadaş abi böyle bin diye tavsiyede bulunmuştu.
depo fulleyememe sorununu 1-2 defa teamdoblo sitesinde başlık olarak açtım tavsiyelerinizi aldım hepiniz sağolun.
Bu gün aracı fiat servisine götürdüm contadan kaçırıyor kolay dediler. Daha sonra kara haber geldi pompanın plastik aksamı çatlamış tam sıkımıyor denildi
Belki çok basit bir arıza iken bir şekilde mazot pompasının plastik kenarı çatlamış işcilik hariç servis 570 tl parçaya fiyat biçti şamandırada problem yok . yapışmazmı dedim mazot yağlı olduğu için geri açar tutmaz denildi. Parçayı taktırmadım şimdi sizlerin yardımını rica ediyorum bu plastik aksamı yapıştıracağımız kuvvetli bir yapıştırıcı biliyormusunuz ve ya en ucuz bu parçayı ben nasıl temin ederim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

mazot pompası görev yapıyor.Şamandırada sıkıntı yok çalışıyor plastik çatlak olup tam oturmadığı için depoyu fulleyemiyorum mazot kokusu var lütfen yardım edin ne yapmalıyım. çatlak plastiğini neyle yapıştırabilirim

bence çıkma parça bakın ama o nasıl çatlamış acaba

çıkma olursa daha iyi olur.piyasada parça daha uygundur servisten.kaliteli bir japon yapıştırıcı bile işinize yarayabilir.en azından kaybedeceğiniz bir şey yok.

sanayilere gidip çıkma bak abicim yapıştırma işinede pek girme aynı üzüntüyü tekrar yaşatır sana çıkmacıları iyicene araştır
gerekirse bulana kadar arabanla çok dolaşma istirahat etsin araban

geçmiş olsun.

Çıkma parça işi en uygunu diye düşünüyorum diğer abilerim gibi yapıştırma olayı sıkıntı yaşatır aracın yatmasında sıkıntı yoksa çekin kapıya çıkma parça bakıştırın şimdiden rabbim kolaylık versin herşey hallolur ali abim kafana takma

arabanın modeli nedir 1.3 "1.9 bide çatlak olan yer neresi

resim yollarsan iyi olur pompa üstündeyse komple sıfır pompa şamandırasıyla beraber uygun fiyat temin edebilirim..yok depo üstündeki plastik sıkma kapaksa değişir

Depo üstündeki plastik sıkma kapak kenarlarından kırılarak çatlamış. Bir yapıştırıcıyla tutturdum. Fakat aracın sallanması esnasında filan birazcık mazot kaçırıyor gibi geldi.

Servisten sonra başka bir ustaya götürdüm depoyu fullemezsen böyle kullanılır dedi bende çıkma parça bakıyorum en ucuz nerden bulabilirim bilmiyorum

çıkma için fiyat bilemeyiz abi , bir kaç çıkmacılara gidip soracan makul bir fiyata bulacağına eminim

Arkadaşlar Tokatta doblonun çıkma parçasını bulma şansım çok fazla yok Türkiyenin değişik yerlerindeki çıkmacıları telefonla aradım 250 Tl gibi bir fiyat biçtiler. Anparda aynı paraçaya 350 Tl fiyat verdiler. Ama yan sanayidir diye güvenemiyorum lütfen bu konuda bana yardımcı olurmusunuz.Şimdi ne yapayım çıkma parçamı anpardaki yan sanayimi karar veremiyorum

2 ucu ...... değnek ,bilemedim şahsen ne diyeceğimi 🙁

Back