maxı calışmıyor

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.

zerbe41

Yeni Üye
arkadaşlar aracım doblo maxı 2,3 cok ufak tampondan kaza yaptım arac 50 km gitti va radyotörden su kacırdıgını farketmemişim hararet yaptı tüm ugraşmalarıma ragmen aracı calıştıramadım tamırcıye cektırdım aracın motoru söküldü.aşırı hararetden dolayı butun ic aksamı degişti piston segman yatak v,b.fakat aracım halen daha calışmıyor bılgısayara bagladılar tüm arızaları sildiler calışmamasına neden olucak bir arızada vermıyor fakat calışmıyor arac kendı kendını kıtleme durumu varmı bana bu konuda yardımcı olurmusunuz yoksa tamırcı katılı olucam da.🙂)

kendini tanışma bölümünde tanıtmadan sorularınıza cevap verilmez.

acaba pistonlar kilitlenmiş olabilir mi birde yebni yapıldı ise ustada bi hata olabilir

immobilizer olabilirmi salladım ama aklıma gelen bu 😀 çünkü immobilizer motordaki elektriği bloke ediyor yani ondan olabilirmi acaba

sevgili kardesim sorun mekanik mi yoksa elektronik mi biraz acik bilgi verirsen daha verimli bilgiler verebiliriz...

sayın üyemiz açtığınız konu ile ilgilenmiyecekseniz konuyu kapatalım.

sevgili kardesim sorun mekanik mi yoksa elektronik mi biraz acik bilgi verirsen daha verimli bilgiler verebiliriz...

abi bu iki sebepten çalışmaz...

1-immobilizer (senin alan,ben anlmam kodla düzkontak edilecek,nasıl edileceğini sen biliyon)

2-motoru toplayan kamil,subap ayarını çok sıkı yaptı...o yüzden çalışmıyor...motor inecek,top yekün sökülecek (blok ve pistonlar dahil),sıfırdan dizilecek ve yeniden subap ayarı yapılacak!

bu esnada aracı tekrar çalıştırmaya zorlamayın...subap kolları elinizde patlamasın!

Başlık sahibi konuyla ilgilenmediğinden Kilitlenmiştir.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back