siremen
Azimli Üye
- Adı
- bülent
- Modeli
- Renk
- beyaz
doblo maxi aracımın bagaj perdesi mekanizmadan çıktı , perde uç kısmından yaylı dönen mekanizmaya yapışkan ile tuturulmuş ve ektradan bir vida perçin vs yok.biraz fazla çekince yerinden çıktı.ben tekrar yerine yapıştırmayı denedim ama mekanizmayı kurmak pek mükün olmadı. Medos Yetkili servise götürdüm durumu anlattım önce bunu düzeltemeyeceklerini söylediler yeniside 700 800 tl civarı imiş..Ben garantiden değişim ya da düzeltim talep ettim önce olumsuz yaklaştılar ben ısrarcı olunca servis sorumlusu Serkan bey devreye girdi kendisi çok ilgili ve alakadar birisi.garantiden değişim yapacağını söyledi.ve yardımcı oldu 4 - 5 gün sonrada beni aradı parça geldi gelin değişelim dedi.
Maxi araç kullananlar bagaj perdesini çekerken dikkatli olsunlar her an yerinden çıkabilir ve yerine eski haliyle tuturmak pekde mümkün değil gibi.garantiyede sokmama durumu var.yeniside aşırı pahalıymış.
Ayrıca Medos yetkili servisde Serkan beye ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ve herkese tavsiye ederim.
Maxi araç kullananlar bagaj perdesini çekerken dikkatli olsunlar her an yerinden çıkabilir ve yerine eski haliyle tuturmak pekde mümkün değil gibi.garantiyede sokmama durumu var.yeniside aşırı pahalıymış.
Ayrıca Medos yetkili servisde Serkan beye ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ve herkese tavsiye ederim.