en kalıcı durumu kullanmışsın..tr_badboy tarafından yazılan metin:
folyo atıyo zamanla cok ugrastırdı bni boyattım kurtuldum metalik siyah 😛
bence folyo daha iyi çünkü iştediğin zaman sökebilirsin boyama böyle değil ayrıca işi bilen birinde yapılınca atmaz diye düşünüyorumtr_badboy tarafından yazılan metin:
ben ilk yaptırdıgımda reklamcı illellah demişti cok ayrıntısı var aslına zamanla su alıyo şişiyo alttan kalkıyo fln ugrasılmıyo boya atınca daha bi canlı duruyorkorkmaztaha tarafından yazılan metin:
bence folyo daha iyi çünkü iştediğin zaman sökebilirsin boyama böyle değil ayrıca işi bilen birinde yapılınca atmaz diye düşünüyorumtr_badboy tarafından yazılan metin:
tamam o zamantr_badboy tarafından yazılan metin:
ben ilk yaptırdıgımda reklamcı illellah demişti cok ayrıntısı var aslına zamanla su alıyo şişiyo alttan kalkıyo fln ugrasılmıyo boya atınca daha bi canlı duruyorkorkmaztaha tarafından yazılan metin:
bence boyatmışken viplerdeki gibi boyatın daha hoş duruyoengin_64 tarafından yazılan metin:
ne zaman koyacaksın su resimleri merak ediyorum valla 🙂 bende safeline ön ızgarayı premiolar gibi boyatmak istiyorum ama güvenemiyorum boya isine cünkü söküldümü tam takmazar diye korkuyorum eger sorunsuz duruyorsa bende yaptırabilirim
emre18 tarafından yazılan metin:
arkadaşlar fotolar fırından çıktı taze taze (ama çeki demiri kapağım düştü yenisini aldım güzelliği bozdu idare edin) plakalarımı da değiştirdim 34 eu 5154 tü 18 dt 742 yaptım benim plakamda 2011 dobloya nasip oldu yine
Uploaded with
Uploaded with
Uploaded with
rica ederim *tup*emre18 tarafından yazılan metin:
tşklr