Yardım Marş almıyor arabam

Salih123

Azimli Üye
Doblo
Adı
Salih
Kan Grubu
B RH +
Meslek
Tatlı ustası
Aracınız
Doblo
Modeli
Dynamic
Motor
1.3 Multijet
Araç Yılı
2011
Renk
Beyaz
2011 yeni kasa 1.3 multijet dynamic arabam bugün yolda giderken stop etti marşa vuracağım zaman yağ ikazı söndü ve marş vurmadı bundan öncede böyle yapmıştı birkaç defa hiç marş almıyor sarı üçgen içinde ünlem işareti kalıyor ekranda ve marş almıyor. Arabayı ittirip vurdurunca çalıştıktan sonra ekranda ön ısıtma bujilerini kontrol ettirin yazıyordu sonra söndü o yazı sonrasında arabayı stop edip marşa basınca marş aldı nedeni sizce nedir abilerim bir yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim.

oncelikle kizdirma bujilerini degistir.

oncelikle kizdirma bujilerini degistir.
Abi sanayide sordum dedim ısıtma bujileri yazıyor bana dediler ki alakası yok marş ile onun bende anlamadım ki onu ya

sanayiye sorma sorma sen kizdirma bujilerini degistiricem de al kizdirma bujilerini degistir.zaten patlamislar belli ariza veriyor yani.sonrasinda degisiklik olmazsa baska seylere odaklaniriz.

birde araclarinizi vurdurarak calistirmayin sente atlatiyosunuz farkinda olmadan.

1 dis atliyor hissedilmiyor ama zamanla cekis gidiyor emmesi egzozu yanmasi karisiyor zmanlamalari.vs vs bi dunya sey cikiyor sonra sorunuda bulamiyoruz usta usta gezip para dagitiyoruz bos yere

sanayiye sorma sorma sen kizdirma bujilerini degistiricem de al kizdirma bujilerini degistir.zaten patlamislar belli ariza veriyor yani.sonrasinda degisiklik olmazsa baska seylere odaklaniriz.
Peki abi bunun fiyatı tahmini ne kadardır acaba

Onu değiştirdikten sonra sorun çözülür mü acaba

birde araclarinizi vurdurarak calistirmayin sente atlatiyosunuz farkinda olmadan.
Abi trafikte yolun ortasında kaldı mecbur yaptık trafik kitlendi ya ondan

Birde abi bu bujiler için hangi bölüme gideceğiz yani kim tamir ediyor bunu

bosch marka 400-500 tl tanesini bulabilirsin.dandikleri 150 tlye bulursun ama cok gecmeden patlar.opar ararsan tanesi 700-800 tlden bulabilirsin.yakinlarinda bosch car servis varsa oraya git.kizdirma bujilerini elekrtcilerde degistirir motorcularda degistirir farketmez o.

bosch marka 400-500 tl tanesini bulabilirsin.dandikleri 150 tlye bulursun ama cok gecmeden patlar.opar ararsan tanesi 700-800 tlden bulabilirsin.yakinlarinda bosch car servis varsa oraya git.kizdirma bujilerini elekrtcilerde degistirir motorcularda degistirir farketmez o.
Tamam abi teşekkür ederim sağol

evet aynen öyle takım halde değişmek lazım 4 tanesini birden

epeydir değişmiyorsa üst kapağa kaynıyor sökmek zor oluyor

evet aynen öyle takım halde değişmek lazım 4 tanesini birden

epeydir değişmiyorsa üst kapağa kaynıyor sökmek zor oluyor
Yarın ya da öbür gün ilk işim gidip baktırmak onlara ama işte dediğim gibi normalde buji uyarısı vermiyor arabayı ittirip vurdurup çalıştırdığım zaman uyarı veriyor sonra da sönüyor zaten

Benzer problemi bende yaşadım arabanın sesi değişti durdum kontağı kapadım araba birdaha çalişmadi bir iki denedim mazot filtresini değiştirin yazdı vurdurdum olmadı hava filitresini ayırıp balata spreyi sıkarak çalıştırdık spreyi kesince stop etti tamirci enjektorcuye götürün dedi aracı çekiciyle sanayiye gönderdik adam sente atlamış dedi triger ve sente seti filan değişti sorun düzeldi

Benzer problemi bende yaşadım arabanın sesi değişti durdum kontağı kapadım araba birdaha çalişmadi bir iki denedim mazot filtresini değiştirin yazdı vurdurdum olmadı hava filitresini ayırıp balata spreyi sıkarak çalıştırdık spreyi kesince stop etti tamirci enjektorcuye götürün dedi aracı çekiciyle sanayiye gönderdik adam sente atlamış dedi triger ve sente seti filan değişti sorun düzeldi
Bu araçlar zincirli çalışmıyorsa çalışmıyordur, vurdurup da aracın sentesini düzenini bozmayınız. Vurdurmayın, farkında olmadan basit bir sensör hatası yüzünden kapak açmaya kadar gidecek sorunlara sebebiyet vermiş olunuyor.

Abiler aracı Ayyıldız otomotive götürdüm onlar beni başka bir yere yönlendirdi sorun marş motorundaymış kömür ve motorunu değiştirdik Allaha şükür şuanlık bir sıkıntı çıkmadı düzeldi Allaha şükür.

Back