malesef dobloyu satıyoruz. :(

ben griyi 14 bin tlye sahibinden.coma koydum gün 2 kişi aradı o hafta 7 8 kişimi ne gelmişti ama yinede vermedik çünkü kıyamadık dobloya
Bende peder i bugünlerde sıkıştırıyorum bi ihtimal 1.6 doblo alabiliriz....

can inşallah alırsınız bi d3

berat ne yapacaksınız kangooyu doblonun rakibi bile olamaz
inşallah.

Oğuz abi zaten kangoo mangoo yok almıcaz

aman sakın ha doblo varken konusu bile olmamalı 😀

yok zaten abi kangoo almayız biz biz doblocuyuz 😀

ben de satmayı düşünüyorum 🙁
hayrola abi ne oldu 1.6 felan mı düşünüyon.. ?

1.6 değil de Can sedan ya da otomobil ruhsatlı bir şey alacağız herhalde. Ya duster ya da **** tarzı bir şey..Bu trafik cezaları, köprü olayı falan derken bayağı papaz oldum peder beyle 🙂 bir de yeni kanun çıkıyor diyor bizim trafik müşaviri, hususi kullanımda bile olsa k belgesi falan istenecekmiş doblolara 🙁

hayırlısı olsun.

1.6 değil de Can sedan ya da otomobil ruhsatlı bir şey alacağız herhalde. Ya duster ya da **** tarzı bir şey..Bu trafik cezaları, köprü olayı falan derken bayağı papaz oldum peder beyle 🙂 bir de yeni kanun çıkıyor diyor bizim trafik müşaviri, hususi kullanımda bile olsa k belgesi falan istenecekmiş doblolara 🙁
hayırlısı abi ALLAH gönlüne göre versin...

hususi kullanandan k belgesi diye bişey yok istyeymezler yük taşamazsan ticaretle işin yoksa bişey olmaz ama yeni doblodan sonra duster çok takoz gibi gelir benim bi tanıdık d3 premiosunu satıp duster aldı takoz gibi diyip duruyor

bu k belgesi yüzünden cellallenip bizde d1 ve d2 yi sattık ama bin pişman olduk bu gerahlıktan sonra binek araba konserve kutusu gibi geldi

kendimizi konservede gibi hissediyorduk😀😀😀

noluyo ya dobloları satıyo sitedekiler

Back