Makyajlı Doblo (Detaylı Fotoğraflar)

cAn 3436

Onursal Danışman Yönetici
Yetkili Kişi
Onursal Danışman Yönetici
Başka Araç
Adı
Can TANRIVERDİLER
Kan Grubu
A RH -
Meslek
Uçak Teknisyeni
Aracınız
Başka Araç
Modeli
Active
Motor
1.3 Multijet
Araç Yılı
2007
Renk
Crono Gri
rdMYaV.jpg

zE5Q1O.jpg

jY3zD9.jpg

vo5YGp.jpg

dq34rr.jpg

olmuş bu olmuş🙂

Gerçekten çok güzel sonıfının en iyisi olmaya devam edecek çzellikle içi çok güzelgerçelten mükemmel

içi çok güzel olmuş sınıfına göre fakat şu sarı ışıklı radyo ve göstergelerde kurtulamadı doblo 🙁

Şu d3'e iki göz bir kaş çizemediler ya, başkada demiyorum.Bu makyajın ne içini nede dışını beğendim.
İç kısım dodge dart'ı anımsatıyor ama çok kullanışsız duruyor.far grubu ne dodge da nede chrysler'in herhangi bir modelinde böyle bir far şekli,ön görünüm yok.
Kronik sorunlar ne alemde acaba.Şimdilik gördüğüm üzerinde hala prelli chrono kösele lastikler takılı görünüyor.

Evet chronolar olmasa süper oolacaktı

Arkadaşlar ben mi göremedim bilmiyorum ama Hâlâ fabrikasyon gündüz farı veya ledi yok.

lastik resmen parçalanıyo ya ön lastikleri zorla değiştirtmiştim yine hafif parçalanmaya başladı prelliden nefret ediyorum. servise söyleyince kötü yollara sürülmüş bu araç diyolardı şikayet edecek oldum bi ara ön lastikler değişmişti şimdide hafif olmaya başladı napacam bilmiyorum🙁

Fatih Abi led ducatolardardaki gibi farlarda olabilir ama bende göremedimm ama d3tekiggibi gündüz farı vardır

Hannoverdeki fuar ticari araç fuarı olduğu için cargo üzerine yoğunlaşmışlar. Combiler ile ilgili henüz bir bilgi ve foto yok. 4 ekimde Paris Autoshowda görebiliriz belki. En çok merak ettiklerimden bir tanesi de 4 hava yastığı sayısı artırlacak mı? Bir de arka koltuklar çok dik d3 de onda bir değişiklik olacak mı?

Benimde merak ettiğim premio versiynu bakalım en fulu nasıl olacak

Hannoverdeki fuar ticari araç fuarı olduğu için cargo üzerine yoğunlaşmışlar. Combiler ile ilgili henüz bir bilgi ve foto yok. 4 ekimde Paris Autoshowda görebiliriz belki. En çok merak ettiklerimden bir tanesi de 4 hava yastığı sayısı artırlacak mı? Bir de arka koltuklar çok dik d3 de onda bir değişiklik olacak mı?
abd ye giden promaster ın iç plastik aksamının aynısı makyajlı dobloya uygulamışlar eskilerine nazaran kat ve kat plastik sertliği geçmiş

Fotolarda da kaliteli bi çmekan görünüyor bakalım inceleyince göreceğiz

Tasarım hoş olmuş, iç tasarım hele baya heveslendirici. Tabikide böyle segment atladıkca fiyatıda tuzlaşıcaktır 🙂 merak ettiğim arkalar kampanadan kurtuldumu acaba. onun dışında şık bir tasarım sergilemiş fiat.

Back