LÜTFEN YARDIMCI OLSUN !!!!!!

serkan1360

Aktif Üye
arkadaşlar 1 saat önce kadar kaygan zeminden dolayı öndeki araca vurdum aracımda farların altındaki ufak l şeklindeki parçalar kırıldı ve kapu sanki içerden açmışım gibi duruyor ama sabit o parçaları nerden bulabiliriz lütfeen yardımcı olsu tahribi ne kadardır kaput neden öle turuyor lütfen yardım olun

foto çeksen çok güzel olur kardeşim.. hak ver tam ne dediğini anlamadım..

ben burdan uygun fiyatla sana yardımcı olurum sen bi foto çek tam neresi, nasıl duruyor bir de biz bakalım

geçmiş olsun

Buradan detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz..(link)

geçmiş olsun hızlıesimden yükleyeb ilirsiniz kaputun ayarı falan kaymış olabilir

geçmiş olsun

arkadaşlar 1 saat önce kadar kaygan zeminden dolayı öndeki araca vurdum aracımda farların altındaki ufak l şeklindeki parçalar kırıldı ve kapu sanki içerden açmışım gibi duruyor ama sabit o parçaları nerden bulabiliriz lütfeen yardımcı olsu tahribi ne kadardır kaput neden öle turuyor lütfen yardım olun

kardeş farların altındaki parçalar mühim değil...ikisi toplasan 20 lira etmez...kaputa gelince,büyük ihtimalle tampon ayakları yerinden çıktığı için tampon düşük duruyordur...tamponda dışarıdan görünen bi kırık yoksa bunları sorun etme.serviste halledilebilir şeyler bunlar.kırılan far altlarını değiştirip bayar,yerine takarlar.tamponun ayaklarınıda tamir edip yerine takarlar,sıfırı gibi olur.sıkma canını...

resimleri yükleyemedim bilgisayara atamadıgımda dolayı ama kaputta ve çamurluklarda hiç bişi yok sol far 1 cm kadar içeri girmiş sol çamurluk 1 cm kadar açlmış kaput 1 cm hava da gibi gözüküyor sadece o iki L şeklindeki çıtalar çatlamış tamponda oynama yok arajın orjinalligi bozulurmu değeri düşermi 2010 63000 km sadece bu olay ve serviste orjinal olarak sol arka sürgü kapı camı değişti

geçmiş olsun.. ön kaputta birşey yoksa. orjinallikle ilgili bir sıkıntı olacağını sanmıyorum aracının değerini düşürecek birşey yok gibi anlıyoruz. ama yinede resimler olsa daha emin olurduk.. ama serkan sen boşver takma kafaya cana gelmesin gerisi boş...

dsc0061be.jpg

http://imageshack.us/photo/my-images/255/dsc0063ku.jpg/ nolur cevap yazın arakadaşlar yardımcı olun

serkan korkacak bişey yok...tampon içeri basmış.tamponu bile değişmeye gerek yoktampon sökülecek,kırık,çatlak yerleri ve varsa tırnaklarındaki kırıkları bakalit/plastik kaynağı ile bi güzel onarılacak,sonra pırıl pırıl boyanıp yerine takılacak...ayrıca tamponlar plastik olduğu için arabanın orijinalliğini etkilemez.sen yat kalk dua et hava yastığı açılmamış.o zaman bulurdun belayı...

korkacak bişey yok geçmiş olsun!

boyalık bir şey yokki tamponda hiç bişey yok sadece o çıtalar çatlak ve o açıklık var boya gerekir mi yine

hacım korkmayın bu kadar...arabadır,vurulur;yaptırırsın,doğrulur!ben doğan slx i ne kadar korudum,castrol yağlarla baktım,silikonlu cilalarla kapladım,kapalı garajlarda sakladım...boyası bozulmasın diye her kuş pislediğinde fırçasız yıkattım...sonuç;boya güneş yanığı oldu,şimdi mecburen boyatacam!araba takla atmasın,direkleriyle,şaseleriyle,tavanıyla oyananmasın,gerisinini koy dötüne rahvan gitsin...

boyalık bir şey yokki tamponda hiç bişey yok sadece o çıtalar çatlak ve o açıklık var boya gerekir mi yine

o çıtalar boyanır...yedek parça olarak gelen çıtalar siyah yada mat bej rankte geliyor.tamponda çizik kırık yoksa boyanmaz...

Back