lütfen yardım!...

maksahin

Azimli Üye
Adı
mustafa
Modeli
Renk
çöl gri
merhaba bende 2011 1,3 eski kasa doblo var ara sıra giderken motorda bir titreme oluyor fakat titreme gaz verdiğin esnada kesiliyor gazı kestiğin anda veya debriyaja bastığın anda aşırı derecede titreme yapıyor bir süre sürdükten sonra araç normale dönüyor daha önce böylebir sorun ile karşılaşan varsa veya arıza hakkında bi fikri olan varsa lütfen yazssın. Birde aracın çekişinde falan bi problem yok

Oncelikle hosgeldiniz.
Motor kulağının biri kopmuş olabilir.

@Fethi KORKUT
teşekkürler fethi bey peki dediğiniz arızaysa eğer süreklimi yapar ara sıramı benim araba da bu probleme haftada bir veya iki kere rast geliyorum tamirciye varana kadarda normale dönüyor derdimizi anlatamıyoruz

Rolantide çalışırken daha çok hissedilir eğer motor kulagiysa ama bu sadece bir seçenek arıza bu olmayadabilir.

Doblo ailesine hoşgeldın. Aracın roşentesi duşukmu

@m_ates27
rolanti normal arabanın yürüründe çekişinde hiç bi sıkıntı yok sadece motor titriyor gazı bırakınca

Feti kardeşimin dedigi gibi motor kulagından olabilir.

birde son zamanlarda denk geldi tesadüfmü bilmem ama sokak dönüşlerinde aniden keskin yaptığımda başladı titreme bir süre sonra kesildi

Kardeş dedikleri gibi alt motor takozu kopmuş yada hasar görmüş olabilir.

Dönüşlerde lastik yerinden oynuyor düzelince titremeyi kesiliyordur alt takozu göster sen

teşekkürler arkadaşlar bi baktırıcam dediğinize

Ben yazilanlari okumadım ama benimde on taraftan rahatsız edercesine bir ses geliyordu. Sanayiye gittik şarj dinamosu nun komurleri ve bilyesi değişti. Meğer bilye dagitmis ondan çok ses yapıyormuş. Bana maliyeti 115 tl yeni bilye . 50 tl elektirikciye verildi kömür degisimi ve bilye değişimi. 30 tl de tamircim aldı yerine taktı. Şimdi hiç ses kalmadı maşallah

bana da motor kulağı gibi geldi ama bir usta ya göster gerekeni yapsın.
saygılar

bencede motor kulağıdır

ama eğer motor yüzünden ise enjektörklerden de olabilir ama ilk önce motor kulağına baktırın

@doblo vip premio
enjektörlerden olsa çekişde problem olması gerekmezmi

evet olması gerekir büyük ihtimalle kulaktır

Back