Lütfen Yardım Dostlar

ozocan

Aktif Üye
Adı
Özgün
Modeli
Renk
ÇÖL GRİSİ
öncelikle selamlar dostlar Aranıza Ankara'dan katılıyorum 2 hafta önce 2011 model D3 1.6 multijet premio aldım.Araç temiz sıkıntısı yokdu fakat dün şirketin elemanları nasıl yaptılarsa bagaj kapağını bozmuşlar kitleme yada açılma yapmıyor kauçuk olan kısım bastırınca içine göçüyor bunun içerden açılmasının yolu var mı? Bu elektrikli kapı sistemini kim nerede nasıl tamir edebilir Saygılar....

hoşgeldiniz

aracınızdaki sıkıntı bagaj kapağına giden kablolarda kablolardan birine kopma olabilir zamanla kablolar zedeleniyor bu aslında bi hata çünkü kabloları bagaj kapağına tek taraftan vermişler ve zamanla ezilip zedeleniyor benim başıma geldi bi elektirikçiye gidin kabloları kontrol etsin

bi ihtimal bagaj kapağını anahtarın en altta olan tuşu ile açmayı deneyin gerçi elektirik gelmiyorsa açmayabilir d3te bagaj kilidi elektirikli çünkü

Merhaba geçmiş olsun,

kapı açılmıyorsa kilit arızasıdır genelde toz kaçıp mekanizmayı bozuyr. Ama kilitleme esnasında ses gelmiyorsa kablo kopuktur. Elektikçi halleder, olmadı servis

yardımınız için teşekkürler hocam peki bütün oto elektrikçiler anlar mı ? Birde sizlerin araçlarında da kapak üzerindeki açma düğmesine bastırınca içeri göçme oluyormu yoksa orda bir parça içe göçmeyi engelliyor mu?

benim aracım d2 kasa ama Oğuz un dediği gibi d3lerde bagaj kilidinin kablosunda kopma çok yaşanan bir durummuş. Oto elektrikiler kesin anlaması lazım.

Tamam o zaman bir baktırayım yardımlarınız için teşekkürler Saygılar...

d3 te bagajı açmak için biracık çökme oluyor tabi ama tık ses gelene kadar zaten kilidin açtığını duyuyrsunuz iyi bi elektirikçi anlar ama dikkat edin iyi bi usta değilse bagaj tessiatını karıştırabilir

hocam benimki tamamen çöküyor içine orda mı bi sıkıntı var acaba olmazsa direk servise gideyim teşekkürler.

Back