Duyuru *****lütfen Profil Bilgilerinizi Güncelleyin *****

Profil Bilgileriniz Eksiksiz ve Doğrumu?

• Toplam katılım
    188
@selmanbahar

Smile larım çıkmamış

Evet sürekli atıyor siteden. Profil resmi yükleyemiyorum. Üzülüyoruz. Şükufemin resmini yükleyemiyorum profile 😀

bilgisayar üzerinden grin siteye ordan yapabiliyorsunuz arkadaşlar
(link)

arkadaşlar geçenlerde bir soruya cevap bıraktım ve ardından profilini güncelle uyarısı aldım. ancak daha önce profilimi avatar hariç güncellemiştim. ne oldu ise bilgiler silinmiş. profil ayarlarına girdim yeniden doldurmaya baişadım ancak TC kimlik bilgimi paylaşmadığımdan güncelleme yapamadım ve aynı yerde TC girmediğimden güncelleme yapmıyor diye cevap yazdım. fakat gerek profilini güncelle diyen cevap ve bir başka üyenin cevabı sayfadan derhal silindi. bu benim aklıma acaba kimlik bilgisi hırsızlığımı yapılıyor sorusu getirdi. yönetici arkadaşın konuyu takibine sunar araştırma sonucunu paylaşmasını dilerim saygılarımla

@ali1
Enteresan

arkadaşlar yönetici arkadaşlardan hale TC kimlik istenmesi hakkında bir cevap alamadım. konunun akibeti nedir acaba

Lütfen on kere güncel yazmayın konu 100 konudan itibaren düşerse Ozaman Yazın lütfen

@ali1
ne gibi tc kimlik istediler ali bey

@ali1
team doblo ailemizde tc kimlik istenmez hırsızların ailemizde yeri yoktur ali bey
size avatar oluşturun profil bilgileriniz eksik denmiştir siz lafı yanlış anlamış olmayasınız

Back