Lütfen bir fikir verin..

dooblo

Aktif Üye
Adı
ibrahim
Meslek
Memur
Modeli
Renk
Füme
benim ikinci aracım 2010 model albea premio anahtardan kapıyı kilitlemek için bastığımda soför kapısı kilitlenmiyor bu nedenle hiçbir kapı kilitlenmiyor, manuel kitleyince hepsi kitleniyor, aracın içerisinden kitlediğimde sol ön kapının kapı açma kolunun hareket etmediğini gördüm, söküp bakmak istiyorum, hatayı bulabilmek için iç döşemeyi sökmek içni tüm vidaları söktüm, yarıya kadar çıkarttım, üst kısım ve menteşelerin bulunduğu taraf kaldı, sanırım aynanın kumanda düğmelerini olduğu yeri çıkartmam lazım, ancak uğraştım sökemedim, bu konuda yardımcı olurmusunuz nasıl sökebilirim bu iç döşemeyi birde bu açılmama sorunu sizce neden olmuştur. tşk

Kilitleyince kapi kolu oynamiyo ise sol kapidaki merkezi kilit motoruna elektrik gitmiyo demektir

ya da motor bozulmuştur.

@MEHMET78
Aynen bence oto elektrikciye bi gostersin arkadas.

ya bu iç döşemeyi bir söksem gerisi kolay bulurum arızayıda döşemeyi yarıya kadar sökebildim, aynayı ayarlayan dümelerin olduğu tarafta bir tane cırt mı ne var onu sökemedim, bu döşemeyi yukarı doğru mu çekip çıkartcaz fazlada zorlamadım, kırılır diye bilgi toplamaya çalışıyorum belki daha önce bir söken olmuştur diye onun için cevaplarınız için ayrıca tşekler,

ya arkadaşlar birde motor bozuk olsa diğer kapılarında işlem yapmaması lazım değil mi, sonuçta onlar işlevini yerine getiroyr sol kapı işlevini yapmadığı için kapanmıyorlar yada açılmıyor motorun bir kısmı bozulup bir kısım çalışır mı,

@dooblo
Arkadasim on sag veya sol kapiyi kilitleyince tum kapilar kilitlenir.senin sol kapinin anahtarla kilitlenip kumandadan kilitlenmemesi motora elektrik gelmemesinden dolayi bence.

merkezi kilit motorunda arıza olabilir elektiriksel bi sıkıntı olabilir

bu motorun çıkmasını nerden buluruz samsun taraflarda bilen var mı arkadaşlar tek satılmıyormuş galiba

@dooblo

Arkadaş 3 5 fazla ver çıkma alma orjınalini alın. Çıkmayı tavsıye etmem.

Mustafa abiyle ayni fikirdeyim.

zaten fiatın parçaları çok pahalı değil çıkma fiayatına bakmadan önce sıfırının fiyatını öğrenin bence nerede ise aynı paraya satıyorlar

Çıkmacılar güncel parça fiyatlarını takip ettikleri için arada fazla fark olmaz

Sorun çözüldü, araçta her yer sağlam mış, sadece kapı arasındaki siyah yuvarlak boru içerisindeki kablonun bir tanesi çıkmış oto elektrikçisi onu biraz uzatıp yerine taktı olay bitti, tşk yardımlarınız için, he bu arada aracı sattım😉

Back