Lgp mi benzin mi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mehnet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
illaki lpg benzinin yerini tutmaz ama ekonomik açıdan yararınıza olacaktır

Arkadaşlar benzinle kullanıyorum lpg taksam performans düşermi ?

Abi hoşgeldin aramıza. Lpg taktırırsan performansda çok bi düşme olmuyor. Ben taktırdım zavoli sıralı sistem gayette memnunum. Eğer arabayı 1 2 3 de iyi topladığımız zaman benzinle arasında pek bişey hissettirmiyor. Ha dersenizki totalde 5 max 10 km ya varan hız düşümü normal olarak karşılanmalıdır. Ki ben gaziemir otabanında tüpteyken 3 kişiyle 180 e kadar bastırdım. Kısacası demem o ki abi eğer her zaman hız yapmıyorsanız aracı seri ve verimli kullanıyorsan abi yakıttan tasarruf için taktırmanı tavsiye ederim.. Şimdiden hayırlı olsun abi.

katılıyorum tayfuna....

kesinlikle ekonomik olur.

yarı yarıya benzinle gaz fiyatı yav. tüketim değeri artsa bile birim fiyattan dolayı ekonomi sağlar.

lpg bağlatmada montaj çok önemli.Kaliteli bir montaj yapılırsa aracın benzinde veya lpgde olduğunu anlayamazsınız performans açısından.Tabi montaj yapılmadan önce aracın benzinde saat gibi çalışıyor olması lazım.

valla ben pişman olmadım şimdiye kadar.
özellikle son 1 yıldır km arttı.ekonomi iyi oluyor.

Ben şahin de LPG den çok çektim ama tabii ki Doblo da başka olacaktır.

mazotun anasını hakladılar...3 sene önce arabayı aldığımda mazot 2.50 idi.şimdi 4.47 den mazot alıyoruz.küfürün sövmenin bini bi para!

mazotun anasını hakladılar...3 sene önce arabayı aldığımda mazot 2.50 idi.şimdi 4.47 den mazot alıyoruz.küfürün sövmenin bini bi para!

Abi LPG de çok farklı değil yakında 3TL ye dayanacak.

ben eski aracıma 1.80-1.90 aldığım zamanları hatırlıyorum şimdi 1 TL ye yakın zam geldi şu kısa sürede.

LPG ve Mazot fiyatlarını benzine yaklaştıracaklar anlaşılan gerçi mazot yaklaştı bile

bi an önce elektrikli araçların yaygınlaşması şart, elektriğe zam gelse bile evi rüzgar alan bi yerde olanlar kurar türbini kendisi elektriğini üretir şarj eder bataryaları. 😀
şu d2 nin elektriklisini türkiyeye getirselerdi keşke alır kullanırdım valla ama sadece yurtdışında var az sayıda

bi an önce elektrikli araçların yaygınlaşması şart, elektriğe zam gelse bile evi rüzgar alan bi yerde olanlar kurar türbini kendisi elektriğini üretir şarj eder bataryaları. 😀
şu d2 nin elektriklisini türkiyeye getirselerdi keşke alır kullanırdım valla ama sadece yurtdışında var az sayıda

süper olur.ne bu yakıtlardan çektiğimiz.bu gidişle sadece tüplü araçlara binebilir hale gelecez.vergi yasası değişince elektriklilerden hiç vergi almazlar belki.nasıl olsa çevreyi kirletmiyorlar.oradan da kar ederiz.😀😀😀

valla dört gözle bekliyorum çıktığı gibi almaya niyetlenicez, doblodan ayrılma zor olcak ama şartlar zorluyor 🙂

Arkadaşlar benzinle kullanıyorum lpg taksam performans düşermi ?

kısaca
çekiş bir miktar düşer özellikle şehir dışında hissedersin ama yaptığı ekonominin yanında lafı bile olmaz.takılacak kitten ziyade montaj önemli ben atikerden memnunum tavsiye ederim.

Back