Ledli park lambası yapımı (El Emeği)

undabah

Daimi Üye
Başka Araç
Adı
HKN
Kan Grubu
0 +
Meslek
Şoför
Aracınız
Başka Araç
Modeli
Diğer Model
Motor
1.3 Multijet
Araç Yılı
2001
Renk
Mor
Öncelikle herkese slm aslında basit bi proje ama kendim yaptığım için mutluyum 🙂

Malzemeler ;

4 tane mavi led lamba

çivi

Elektrik bandı

Ve sabır

Daha önceki park lambalarım patlamıştı , napabilirim düşüncesi içindeyken evdeki led ' ler aklıma geldi , park lambasının duy ' unu soketinden söktüm çivi yardımıyla deldim ortasından , üstünden led lambaları geçirdim ve elektrik bandı ile etrafını sardım sonra tekrar soketine takıp yuvasına yerleştirdim , led lambaların + - kablosunu park ' lara gelen + - ile bağladım sonuç olarak sorunsuz yandılar bunlarda resimleri ;

stdyoserdar043.jpg

stdyoserdar044.jpg

stdyoserdar045.jpg

stdyoserdar046.jpg

stdyoserdar050g.jpg

stdyoserdar088.jpg

stdyoserdar068.jpg

stdyoserdar089.jpg

stdyoserdar090.jpg

Arıza lambası yanmaması için direnç kullanabilirsiniz

Emeğe sağlık.

Ledler tavşan gibi duruyo. 😀

Esasında para değil bunlar hepimiz biliyoruz. Arkadaş elektronikle ilgilenince boş zamanında uğraşmış yapmış, arşivden çekeyim dedim.
Tavşanlı ledli birşeyler de yaparız ilerleyen zamanlarda

undabah tarafından yazılan metin:
Esasında para değil bunlar hepimiz biliyoruz. Arkadaş elektronikle ilgilenince boş zamanında uğraşmış yapmış, arşivden çekeyim dedim.
Tavşanlı ledli birşeyler de yaparız ilerleyen zamanlarda

İşimize gelmiyo ucuz olması 😀

Led derken, 3 kuruş fazla olsun smd led olsun diyoruz, sonra bi bakıyoruz performans ampulleri gözümüze çarpıyo, sonra bi bakıyoruz xenonlar, en sonunda da bi bakmışız arabada projektör var 😀😀

Hep bir fazlası cazip geliyor 🙂

ellerinize sağlık 🙂

paylaştığın için teşekkürler kardeş

elıne saglık guzel baylasım ama parcacılar kızacak bıze yaw herseyede boyle pratık cozumler bulunmazkı 😀😀sorun nereye teamdoblo oraya 😀

Back