berat
Fenomen Üye
- Adı
- Berat
- Modeli
- Renk
- Mistik Gri
sor bakalım ne kdar fiyat vericek??berat tarafından yazılan metin:
bi reklamcıya sorayım adam gs nin fbnin ışıklı amlemlerini yapıyo
berat tarafından yazılan metin:
bi reklamcıya sorayım adam gs nin fbnin ışıklı amlemlerini yapıyo
gecekondu_3rdi tarafından yazılan metin:
Bende bir zamanlar ledli stop düşündüm ama baglantılarına takıldı kafam vazgeçtim yaprak şeklinde 30 ledli carub ampül taktım normal ampülden farklı durdu. GeceUçuşu forumundan örnek alabilirsin kardeş hacamat edecek bişey yok aslında kırıp parçalasanda yenisinin tanesi Carello 42TL
bakiergul tarafından yazılan metin:
gecekondu_3rdi tarafından yazılan metin:
Bende bir zamanlar ledli stop düşündüm ama baglantılarına takıldı kafam vazgeçtim yaprak şeklinde 30 ledli carub ampül taktım normal ampülden farklı durdu. GeceUçuşu forumundan örnek alabilirsin kardeş hacamat edecek bişey yok aslında kırıp parçalasanda yenisinin tanesi Carello 42TL
Sevgili kardesim hacamat edecek birsey yok diyorsan ....bir tane yap calismani gorelim....madem oyle diyorsun...calismani bekliyoruz.....
bakiergul tarafından yazılan metin:
İste hacamat etmekten kastim buydu....stop modifiyesi zor istir.....herkezin harci degil ...onun icin zor
berat tarafından yazılan metin:
abi bende böyle bişey istiyorum sen açıp bakmışsın sana bişey sorayım ben karartmak istiyorum farı karartmak için nereyi boyamalıyım doblonun eski farı var onu açıp baksam kapatırken su geçirmemesi için silikonmu sıkyosun arasına 😀