lastikleri yada tamponları parlatma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berat
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

berat

Fenomen Üye
Adı
Berat
Modeli
Renk
Mistik Gri
meraba arkadaşlar bugün dobloyu temizledim ve bi tanıdık geldi bana tamponları yada lastikleri parlatmak için birşey önerdi önerdiği şey ise bulaşık sabunu🙂 bulaşık sabununu süngere döktüm ve bastırmadan lastıklere sürttüm gerçektende parlatıyor 😀

1920 li yıllardan beri yapılır.bilakis ucuz olduğu için taxiciler ve minibusculer kullanır..

bu ürünü öneririm. konsantre yani 5 katı su ile çoğaltıyorsunuz. 2 sene önce almıştım hala yarısı duruyor. tampon göğüs ve lastiklerde çok iyi

http://www.hepsiburada.com/Liste/e-max-5-kg-51-cogaltilabilir-konsantre-lastik-parlatici-090213/productDetails.aspx?productId=otm090213&categoryId=20035747&SKU=OTM090213

otm090213.jpg

berat tarafından yazılan metin:
meraba arkadaşlar bugün dobloyu temizledim ve bi tanıdık geldi bana tamponları yada lastikleri parlatmak için birşey önerdi önerdiği şey ise bulaşık sabunu🙂 bulaşık sabununu süngere döktüm ve bastırmadan lastıklere sürttüm gerçektende parlatıyor 😀

bulaşık sabunu/arap sabunu,bu iş için ideal.bütün dervisler kullanır.torpido parlatıcı spreyleride kullanabilirsin.

bende parlatıcı vardı bitince lastikler gözüme kötü görününce bende yaptım yani 😀 😀 😀

Back